Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Pastan päiväkirja

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Minni
Nobody
Nobody


Viestien lukumäärä : 1
Join date : 12.06.2018

Pastan päiväkirja Empty
ViestiAihe: Pastan päiväkirja   Pastan päiväkirja EmptyTi 12 Kesä - 18:17

Kiireisen päivän jälkeen pääsin viimein pakkaamaan Pastan traileriin ja muuttamaan tamman Hukkasuon laitumelle viettämään lomaansa ennen mammaksi siirtymistä.

Tavoistaan poiketen Pasta matkusti todella nätisti ja peruuttaessani tammani ulos trailerista katseli se uteliaana ympärilleen ja tutki uusia maisemia. Suljettuani sillan sidoin tamman kiinni traileriin jotta sain otettua kuljetussuojat pois, mikä olikin helpommin sanottu kuin tehty, sillä tässä vaiheessa neiti päätti alkaa pyörimään ja hyörimään joten loppupeleissä jouduin vähän ärähtämään plussapallolleni jotta sain suojat jaloista ilman murtuneita sormia tai varpaita.

En ollut huomannut että joku oli saapunut vierellemme ennen kuin viimeinkin nousin tammani jaloista viimeisenkin suojan kanssa.

"Ai moi, tää kyl normaalisti käyttäytyy siivosti mutta nyt ilmeisesti se sit halus possuilla." sanoin nolostellen samalla kun käännyin kohti autoani ja nakkasin kuljetussuojat takapenkille.
"Ei mitään, ihan ymmärrettävää kun maisemat vaihtuu että pitää vähän ihmetellä." Nainen vastasi ennen kuin esitteli itsensä.
"Mä oon Crimsis, Hukkasuon omistaja."
"Minni ja tää on tosiaan Pasta." Vastasin naisen kättelyyn samalla kun esittelin itseni ja nyt jo taas rauhoittuneen Pastan.
"Tosi mukavaa että Pasta mahtui tänne laitumelle, mulla ei ole muita tiineitä tammoja tällä hetkellä joten kotoa ei Pastalle olisi löytynyt laidun seuraa ja uskon että varsallekkin tekee ihan hyvää päästä olemaan laumassa, sitten kun pikkuinen päättää maailmaan ilmestyä." Sanoin samalla kun irrotin riimunnarun trailerista ja peruutin tammaa pari askelta että sain käännettyä sen menosuuntaan, samalla kun aloimme tekemään matkaa kohti laidunta.
"Toi on kyllä totta että laumassa on paljon mukavempi olla." Crimsis vastasi ja puhelimmekin niitä näitä siihen asti että pääsimme laitumen luokse.

Laitumelle päästessämme nainen avasi meille portin ja talutin Pastan sisään laitumelle ennen kuin käänsin sen kohti porttia ja avasin riimun pujottaakseni sen pois tamman päästä. Heti kun riimu oli poissa kääntyi plussapalloa muistuttava tammani yllättävän ripeästi ympäri ja laukkasi suoraan muiden hevosten luo ja tekemään tuttavuutta ennen kuin rodulleen ominaiseen tapaan painoi päänsä alas ja alkoi laiduntamaan.

Seurasimme hetken hevosia, ennen kuin palasimme autolle ja annoin Pastan varariimun naiselle, ennen kuin jouduin pahoittelemaan äkkinäistä poistumistani, sillä minulla olisi vielä omien hevosten ruokinta edessä tuona iltana.
Takaisin alkuun Siirry alas
Crimis
Admin
Crimis

Viestien lukumäärä : 805
Join date : 12.11.2012
Ikä : 27

Pastan päiväkirja Empty
ViestiAihe: Vs: Pastan päiväkirja   Pastan päiväkirja EmptyPe 22 Kesä - 13:02

Hei Minni ja tervetuloa vielä Hukkasuohon!

Laitumella onkin jo pari juuri varsonuttaa tammaa, joten leikkiseuraa löytyy tällekin pienokaiselle alusta alkaen. Ja hienoa nähdä, ettei Pastalla ollut ongelmia sopeutua uuteen laumaan. Smile

Mukava ensimmäinen teksti. Pariin juttuun kiinnittäisin huomiota:

  • Kannattaa miettiä, kuinka pitkiä virkkeistä tekee. "Suljettuani sillan.." -alkuista virkettä olisi voinut pilkkoa enemmän osiin, tekisi tekstistä helpomman lukea.
  • Laidunseuraa yhteen
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hukkasuo.weebly.com
 
Pastan päiväkirja
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinointi :: Tallipäiväkirja :: Arkisto-
Siirry: