Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Chai

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Chai
Mode
Mode
Chai

Viestien lukumäärä : 258
Join date : 12.10.2018

Chai Empty
ViestiAihe: Chai   Chai EmptyPe 12 Loka - 14:51

Chai Chai-p4

Nitthan Chai Paithoonbuathong

Nitthan Chai on kuin koiranpentu. Hän kiinnostuu heti mistä tahansa aktiviteetista, keskustelunaiheesta tai ihmisestä. Hänen mielenkiintonsa on kuitenkin harhailevaa sorttia, joten hän harhautuu helposti asiasta toiseen eikä jaksa esimerkiksi lukea kirjoja. Chailla on paljon ystäviä ja hän on aina valmis tutustumaan uusiin ihmisiin. Hänen kanssaan onkin helppoa aloittaa keskustelu, sillä hänellä on yleensä aina jokin uusi puheenaihe valmiina odottamassa kun edellinen on käsitelty. Tutun ihmisen nähdessään Chai hymyilee kuin olisi varta vasten odottanut juuri tätä henkilöä saapuvaksi.
Kun Chai jää yksin liian pitkäksi aikaa, hän alkaa pyöritellä päässään ties mitä. Hän ei kuitenkaan oma-aloitteisesti jaa ajatuksiaan, sillä hän kokee olevansa niin tuskallisen tavallinen, että maailmassa on paljon kiehtovampiakin puheenaiheita.

Chai ei ole taitava ratsastaja. Hän vasta kokeilee, ovatko hevoset edes hänen juttunsa. Hän toivoo ja odottaa, että tallin väki ehtisi opettaa hänelle uutta. Chaita saakin erittäin mielellään käyttää muiden hahmojen tarinoissa, jotta hänenkin tarinoihinsa saadaan koko ajan uutta sisältöä.

***


Jutunjuurta
- Chai haluaisi puhua Kei-kuviostaan, mutta hänen peitetarinassaan Kein nimi on Anniina, ja hän pelaa lenttistä
- Markus sai houkuteltua Chain katsomaan Netflixistä Ted Bundya. Chai tiedostaa kyllä, että Bundy on kuollut, ja että Chai ei ole tyttö jolla on pitkät ruskeat hiukset, mutta silti hän on alannut pelätä murhaajia yksin pihalla pimeässä
- Chain äidin koiralla oli nenäpunkki. Chai on jostain ihme syystä varma, että hänessäkin on nyt nenäpunkki. Kun nenääkin kutittaa koko ajan!!
- Reita sanoi, että Chain kannattaisi käydä lukio. Vaikka mennä iltalukioon. Chai harkitsee sitä nyt ihan vakavissaan.

Perhe
Chain perheeseen kuuluu äiti, viisivuotias pikkusisko ja tavallaan isoveli. Äiti, jota Chai kutsuu nimellä Fah, sekä pikkusisko jota Chai kutsuu nimellä Yen, asuvat Espoossa. Chai rakastaa kertoa etenkin Yenistä, ja mikä tahansa mitä Yen sanoo tai tekee, on Chain mielestä maailman hienointa. Äidistään Chai ei sano koskaan mitään negatiivista. Isoveljen nimi on Thanayut, eikä Chai ole tavannut häntä kuin pari kertaa, eikä näinollen pidä perheenjäsenenään. Chain äidillä on koira, joka on (Chain sanojen mukaan) "joku iso ja pelottava", ja jonka nimi on Mae.

Jalkapallo & liikunta

Kesäkaudella Chai pelaa ja ajattelee pelkkää jalkapalloa, eikä osaa oikein muusta puhuakaan. Talvikaudella hän pitää huolta yleiskunnostaan ja käy salilla, sekä pompottelee myös sisätiloissa palloa kengänkärjeltä toiselle hamissaan kun ei pääse pelaamaan. Chain joukkue ei ole mikään ihmeellinen, eikä varmaan ikinä pärjää, mutta eihän Chai sitä suostu uskomaan. Chai on hyökkääjä, mutta pelaisi mieluiten keskikenttää.

Markus & muut kaverit
Markus on Chain kämppis ja jalkkisjoukkueen kapteeni. Chain mielestä Markus on liian sotkuinen, välillä kovaääninen ja aina utelias. Hän tuntee kaikki - sinunkin hahmosi ainakin jonkun kaverinsa kautta. Markus tapaa tuoda tyttöjä mukanaan kotiin, ja se raivostuttaa Chaita, vaikka siitä hän ei ikinä kertoisi muille. Markus on kaikkea sitä, mitä Chai haluaisi olla. Kaikesta huolimatta Chai pitää Markuksesta ihan oikeasti.
Chai tuntee ihan uskomattoman määrän porukkaa ja hänellä on paljon ystäviä, mutta oikeastaan vain miespuolisia. Chai tutustuisi mielellään naisiinkin, mutta sattuu nyt vain liikkumaan sellaisissa harrastuksissa ja paikoissa, joissa yleensä käy enemmän miehiä.
Chai seurustelee Hukkasuon Ekun kanssa, mutta ei ole tainnut vielä sanoa siitä ainakaan kovin monelle.

Chai Chai-yenChai Markus
                          Yen                                                           Markus
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Chai
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Toimisto :: Hahmoesittelyt-
Siirry: