Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Kevättä rinnassa

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 11:01

/ Kaikki mukaan vaan! Smile

Kevinillä oli ollut kiireinen talvi ja hän ei juurikaan ollut ehtinyt käydä tallilla kuin hoitamassa tammansa Dassin pakolliset tarpeet. Töiden ja asunnon etsiminen oli vienyt paljon aikaa uudella paikkakunnalla, mutta nyt hänellä olisi enemmän aikaa miettiä paremmin tammansa tulevaisuutta. Kevin oli parkkeerannut volvonsa tallipihaan ja nousi sitten autosta. Hän ei juurikaan ollut ehtinyt tutustumaan uusiin ihmisiin, mutta siihenkin asiaan olisi tulossa muutos. Kevin hengitti raikasta alkukevään ilmaa ja nautti pienestä aamuauringon paisteesta.

Kevin astui talliin ja käveli sitten tammansa luo. "Hei tuholainen, kuinkas nukuit?" Mies sai osakseen päskähdyksen ja luimivan katseen. Dassi potkaisi karsinan seinää. Kevin nappasi riimun oven koukusta ja pujottautui sitten karsinaan. Hän katsoi hevosen kaurakuppiin ja hymyili iloisena. "Älä yhtään kiukuttele, joku on nähtävästi antanut sinullekin aamupalas", Kevin sanoi muka totisena ja sujautti sitten vaaleanpunaisen jenkkiriimun tamman päähän. Dassi heilautti turpaansa miehen kättä kohti. "Äläs muru uhoa", Kevin mumisi ja silitti tamman kaulaa. Hän pujahti ulos karsinasta ja nappasi kevyen ulkoloimen. Hän pujahti jälleen karsinaan ja asetteli loimen tamman selkään. "Katos typy, tää on sopii sun riimuun", hän naurahti hiljaa oikoessaan vaaleanpunaista loimea. Hän kiinni soljet ja nappasi riimunnarun oven yli. Hän klipsautti lukon kiinni ja oli juuri lähtemässä karsinasta ulos kun joku tuli tallin puolelle.
Takaisin alkuun Siirry alas
Crimis
Admin
Crimis

Viestien lukumäärä : 805
Join date : 12.11.2012
Ikä : 27

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 12:10

/ Hui apua, en oo roolinut ikuisuuksiin mutta nyt teen siitä parannuksen!

Crimis söi aamupalaansa hymy korvissa. Aurinko, aurinko, aurinko! Kevät nosti naisen mielialan heti pilviin. Kaamosmasennus sai vihdoin väistyä. Mitä ihanin päivä lähteä pitkälle maastolenkille, Crimis tuumasi huuhdellessaan kahvimukiaan ja pukiessaan päälleen lämpöisen hupparin. Enää ei tarvinnut edes takkia. Ripeästi kävellen ja iloisesti vihellellen Crimis saapui tarhoille. Feni ja Tasha nauttivat auringosta silmät kiinni, Goldi mökötti tapansa mukaan tarhan kauimmaisessa nurkassa perse portille päin. Viheltelyn kuullessaan tammat kääntelivät korviaan. Tasha tyytyi vilkaisemaan, mutta Feni hörähti lämpöisen tervehdyksen.
"Hei mamma", Crimis mutisi kauniille tekelleen ja nappasi sen kiinni. "Sullahan alkaa olemaan jo pikkuisen mahaa!" hän hihkaisi innoissaan. Miten hän malttaisi odottaa kesää, jolloin laitumella kirmaisi kaksi tekkevarsaa? Feni ja Tasha tulivat onneksi mainiosti toimeen jo nyt, joten nelikko viihtyisi varmasti hyvin yhdessä. Crimiksen oli kyllä vaikea ymmärtää, miten Kei oli saatu touhuun mukaan. Hän kun halusi kilpailla. No, oli tuo onneksi saanut Twistin projektikseen nyt, kun Flack oli vieroitettu ja Tasha alkoi pyöristyä. Varsa-ajatuksissaan leijaillen Crimis talutti Fenin hoitopuomille. Tamma nuuski hänen taskujaan herkkujen toivossa, mutta joutui pettymään.
"Odotapas, haen sulle porkkanan tallista", nainen mutisi. Käytävällä hän oli törmätä Keviniin, niin innoissaan hän kipitti satulahuonetta kohti.
"Oho, anteeksi!"
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hukkasuo.weebly.com
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 12:28

Kevin talutti Dassin karsinan ovesta ulos ja pidätti tammaa välttäen törmäystä omalta ja hevosen osalta. "Eipä mitään. Mikäs sut laittaa noin pinkomaan?" Kevin kysäisi hieman hymyillen. Naisen innokkuus näkyi suht selvästi. Dassi katseli Crimistä arvioivasti ja tuuppasi sitten Keviniä kärsimättömästi. "Ootas nyt", Kevin toppuutti hevosta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Crimis
Admin
Crimis

Viestien lukumäärä : 805
Join date : 12.11.2012
Ikä : 27

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 12:33

"Maastoon, tää aurinko on jotain niin ihanaa! Haluutteko tulla mukaan? Hain just Fenin tarhasta, että oon vasta harjoja hakemassa..", Crimis lörpötteli silmät tuikkien. Hän oli haljeta onnesta. Keväääät. Nainen loi tutkivan katseen Dassiin ja sitten Keviniin.
"Me ei ollakaan vielä pahemmin tehty mitään yhdessä", hän totesi. Tottakai hän oli tallitöitä tehdessä ollut tekemisissä Dassin kanssa jonkin verran, tämän omistajan kanssa taas ei sitten niinkään. "Eiköhän nyt olisi jo aika?"

// Ai kamala kun tulee lyhyttä ^^'
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hukkasuo.weebly.com
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 12:45

Kevin nyökytteli päätään. "Kieltämättä tänään on hyvä ilma ja piristää tää auringon paiste ketä tahansa", samalla Dassi pärskähti ja heilutteli päätään. "Ilmeisesti tämä neiti ois kovasti samaa mieltä." Kevin katseli hevostaan arvioivasti. "Ei kyllä olla tehty juu. En mä pahemmin muidenkaan täällä olijoiden kanssa ole ehtiny olla tekemisissä juurikaan", Kevin naurahti ja siirsi katseensa hevosesta Crimikseen. "Eiköhän me voida lähtä mukaan kevyelle lenkille", mies sanoi hymyillen. "Nappaan vaan kamat tosta matkaan."

/Joo itelläki tulee lyhyehkön puoleista. Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Crimis
Admin
Crimis

Viestien lukumäärä : 805
Join date : 12.11.2012
Ikä : 27

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 12:57

// Btw, löysin tällaisen infopaketin varsomisesta. :>

"Ihanaa! Kuinkas lähellä Dassilla on laskettu aika?" Crimis kysyi. Hän oli kyllä tietoinen siitä, että Dassi oli viime vuonna astutettu hänen isosiskonsa täykkiorilla Amigolla. Dassin maha oli kyllä melkoisen iso, ei varmaan menisi enää kauaa.
"Tuo mun Feni varsoo vasta kesäkuussa", Crimis puheli, "mutta varmaan tehdään ihan käyntilenkki? Et varmaan pysty pitämään edes satulaa!"

"Mä käväsen nopsaan hakemassa noi harjat, nähdään tossa pihalla", Crimis ilmoitti varsakeskustelun jälkeen ja pinkaisi satulahuoneeseen. Noniin, porkkana mukaan myös.. Otapa samalla suitsetkin.
Crimis harjaili Feniä pitkin vedoin. Lämpöasteet olivat saaneet tarhat ihanan kuraiseen kuntoon, joten hevosen siistimisessä oli melkoinen homma. Ei siinä, mikäs tässä auringossa paistatellessa! Fenikin silminnähden nautti puunauksesta.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hukkasuo.weebly.com
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 13:15

Kevin naurahti Crimiksen innokkuudelle. "Tämän kiukkupyllyn pitäs varsoo toukokuun loppupuolella. Joo satulan kans on kyllä hankalaa mennä, tekee ihan hyvää meille molemmille mennä ilman", Kevin vastasi hymyillen ja katsahti sitten tammaansa, joka pyöritteli päätään.

Kevin oli käynyt sitomassa tammansa kiinni Fenin seuraksi, säilyttäen kuitenkin turvallisen etäisyyden. Dassi nuuhkutteli uteliaasti Fenin suuntaa ja katseli ympärilleen. Kevin oli myös ottanut myös loimen matkaansa, joten Dassi nautiskeli auringon säteistä mustalla karvallaan. Haettuaan tarvittavat kamppeet tallista Kevin otti Crimiksestä mallia ja harjasi hevostaan pitkin vedoin. Kevin pysähtyi hetkeksi tamman sään kohdalla ja rapsutteli sormillaan harjan tyveä. Dassi huokaisi ja alkoi liikutella huuliaan. Tamma käänsi päätään miestä kohti ja liikutteli huuliaan miestä vasten rapsuttaen takaisin. "Onko sulla ollu suunnitelmissa astutella tallin muita polleja?" Kevin rikkoi hiljaisuuden kysymyksellään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Crimis
Admin
Crimis

Viestien lukumäärä : 805
Join date : 12.11.2012
Ikä : 27

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 14:07

"Kiukkupyllyhän on oikein hellyyttävä", Crimis kommentoi hymyillen vilkaistessaan parivaljakon rapsutustuokiota. Feni osoitti mustasukkaisuuttaan heti voimakkaalla tuuppaisulla.
"Joojoo, höpö, tässä ollaan. Nyt on se porkkanakin, saat sen jos oot kiltisti", nainen höpötteli hevoselleen ja siirtyi puhdistamaan sen kavioita. Jalat nousivat ihmeen yhteistyökykyisesti, joten Feni sai porkkanansa. Se oli varmasti ymmärtänyt omistajansa puheen. Feni osasi olla välillä rasittava, nainen isolla N:llä, mutta sitä oli onneksi helppo lahjoa käyttäytymään herkuilla.

"Tolle mun toiselle tammalle tekisi kyllä varmaan erittäin hyvää varsoa, se on aivan raivostuttava kaakki. En vaan tiedä ketään, jolla olisi kalliovuortenhevosta sille yhden yön seuraksi. Mulla on joo joku pakkomielle puhdasrotuisiin", Crimis vastasi virnistäen. Goldi oli pahin ämmä kaikista.
"Muut mun ja mun siskon hevoset onkin oreja ja sit on toi yks ruunanrupsukka. En sitten tiedä noista meidän yksityisistä." Crimis selitti. Hän ei ollut varma miten paljon Kevin tiesi mistään.
"Paitsi että Tasha tosiaan varsoo kanssa kesällä, se Kein tumma tekke", hän lisäsi kohta.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hukkasuo.weebly.com
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 14:18

Kevin selvitteli tamman harjaa ja häntää puhdistettuaan kaviot. Muutaman kerran tamma oli yrittänyt potkaista kiljahdusten kera, mutta Kevin oli tottunut jo tamman metkuihin. Mies kuunteli Crimiksen selittäessä hevosista ja niiden astutuksesta. "Oot varmaan muilta talleilta kyselly?" Kevin kysäisi ja väisti jälleen sujuvasti sivulle sinkoutuvaa takasta. "Nyt tuholainen, kunnolla", Kevin komensi hevostaan ja kosketti tamman kylkeä. Kevin ei ollut juurikaan kerennyt pahemmin perehtyä tallin asukkeihin, mutta kyllä hän silti joten kuten tiesi joistakin. "Ois kyllä kiva saada kunnon pläjäys varsoja", mies vastasi naurahtaen ja samalla ihmetellen hiukan varsakuumettaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Crimis
Admin
Crimis

Viestien lukumäärä : 805
Join date : 12.11.2012
Ikä : 27

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 14:33

"Joo oon mä, ei oo vaan tuottanut tulosta", Crimis huokaisi, "Mutta mulle riittää kyllä yks varsa kerrallaan omaks riesaksi." Nainen sai Fenin harjauksen päätökseen ja alkoi pukea tuolle suitsia. Feni oli ollut vähällä liikutuksella viime päivät, minkä takia se steppaili jo innoissaan. Tamma todella tykkäsi tehdä töitä, ainakin hänen kanssaan. Crimis sai vähän taistella, ettei hevonen livahtanut karkuun, kun riimu aukesi.
"Voi hölmö, mennään mennään", nainen mutisi hevoselle ja piti sen päästä tiukasti kiinni tarjotessaan kuolaimia.

"Joo no onhan meillä kolme sitten kesällä plus tuo yks vuotias, Flack", Crimis totesi Kevinin kommenttiin ja katsahti tuohon huvittuneena. Olihan siinä niitä jo melkoisesti. Kirstun tuotua orvon varsan Hukkasuohon 2015 kaikkiin oli iskenyt kamala varsakuume. Niin kamala, että Spittikin oli päässyt astutuspuuhiin oikein kahden tamman kanssa. Crimis spontaanina höpsönä oli tietenkin ollut heti ensimmäinen, ja oli jotenkin saanut Kein taivuteltua mukaan myös. Kevinin Dassi olikin astutettu jo ennen tuon tänne muuttoa.

"Mä kipasen hakemassa satulan, niin oon valmis", Crimis ilmoitti Kevinille ja kävi taas nopeasti tallissa. Feni ei tykännyt ideasta yhtään - maha kun oli jo vähän pullean puoleinen. Hiki hatussa Crimis kiristi satulavyön tamman huitoessa ilmaa toisella takasella.
"Ei se nyt ollu niin paha", hän mutisi hevoselleen ja taputti sen kaulaa. Sitten nainen katsoi Keviniin tsekatakseen, olisivatko nuo jo valmiita lähtemään.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hukkasuo.weebly.com
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 14:45

"Aa, okkei. Goldille vois kyllä tulla upee varsa. Mut tottahan se on, että pitemmän päälle vois pukata melkonen stressaaminen jos varsoja olis useita", Kevin tuumasi tarkastellen harjauksen lopputulosta. Mies sulki harjapakin ja avasi riimun niskalenkkiä sen verran, että sai pujotettua sen tamman kaulalle. Hän nappasi suitset ja puki suitset tammalle. Dassi vastusteli hiukan suitsien laittoa, mutta tyytyi sitten kohtaloonsa.

Saatuaan remmit kiinni Kevin nykäisi kypärän valmiiksi päähänsä. Hän irroitti tammansa ja talutti sen sellaiseen paikkaan, josta lyhyt mies pääsisi selkään. Tokihan Kevin on tottunut jockeyn uran myötä ponkaisemaan selkään ilman apuja, mutta nyt ongelmia tuotti pyöreämpi hevonen alla. Kevin kapusi yllättävän sulavasti Dassin selkään ja pidätti tammaa nyökäten Crimikselle olevansa valmis.
Takaisin alkuun Siirry alas
Crimis
Admin
Crimis

Viestien lukumäärä : 805
Join date : 12.11.2012
Ikä : 27

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 15:52

"No joo, Goldi on hirmu kivan värinen, ja onhan se potentiaalinen hevonen vaikka luonne onkin vähä mitä on", Crimis myönsi. Ehkä asian voisi laittaa mietintämyssyyn tulevaa kesää varten.
"Toisaalta se on varsoille parasta, kun ne voi kasvaa yhdessä. Vieroitus on helpompaa ja sitä rataa", nainen jatkoi miettimistä ääneen.

Huomatessaan Kevinin laittavan kypärän päähänsä Crimis tajusi unohtaneensa omansa. Niinpä niin. Oltiin taas menossa liian täpinöissään.
"Ootapas, mä käyn vielä kypärän hakemassa", hän sanoi nopeasti ja palasi pian takaisin. Feni kuopikin maata jo kärsimättömänä. Crimis hyssytteli tammaa irrottaessaan sen puomilta ja yrittäessään pitää sen paikoillaan selkäännousun ajan. Hevonen oli aivan yhtä innoissaan kuin hänkin. Nyt kun vaan pysyttäisiin pallomahan kanssa suunnilleen samassa tahdissa..

Hetken tanssahtelun jälkeen Feni tyytyi kulkemaan suhteellisen rauhallisesti. Crimis kuunteli lintujen laulua ja antoi katseensa kiertää sulassa tiessä ja lumet tiputtaneissa puissa. Kevät oli oikeasti vihdoin täällä.
"Ihanaa", nainen huokaisi hymyillen aurinkoisesti Kevinille.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hukkasuo.weebly.com
Maxx
Tallijengissä
Tallijengissä
Maxx

Viestien lukumäärä : 111
Join date : 13.11.2012

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 16:00

Varustin hienohelmani sen karsinassa, vaikkaulkona olikin ihana sää. Barbie kun ei suostu menemään loskaan ilman pinteleitä niin sama se. Kenin karva kiilteli ja se seisoi jotenkin über ylväässä asennossa. Kiinnitin vielä satulavyön, niin sitten se olisi valmis.

Nousin pihassa selkään ja lähdimme jalkoja nostellen ja lammikot kiertäen matkaan. Kauempana näkyi kaksi ratsukkoa. Päätin juosta ne kiinni. Ken ravasi jotenkin oudosti, kun se nosteli jalkojaan normaalia korkeammalle ja kierteli lammikoita, vaikka se olikin mahdoton tehtävä. Se kiljahteli kuin teinityttö aina kun se ei voinut kiertää lammikkoa.

Saavutimme ratsukot. "Hei, minne matka?" huudahdin aiheuttamatta hevosille sydäriä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Crimis
Admin
Crimis

Viestien lukumäärä : 805
Join date : 12.11.2012
Ikä : 27

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 16:03

/ Tervetuloa mukaan, Max! Mä lähden nyt käymään ulkona ja tuun parin tunnin sisällä varmaankin takaisin. c:
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hukkasuo.weebly.com
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 16:12

/Crimis, repesin tolle sun lauseelle: "Nyt kun vaan pysyttäisiin pallomahan kanssa suunnilleen samassa tahdissa.. " Laughing

Kevin joutui hitusen parantamaan jalkojensa asentoa, hän ei ollut vieläkään tottunut ratsastamaan pyöreällä Dassilla. "Se on kyllä upea ja sähäkkä tapaus", Kevin kehui Goldia ja pidätteli Dassia. Tamma polkaisi ärhäkkäästi maata ja yritti lähteä etenemään, mutta mies sai kuitenkin pidettyä pintansa.

Dassi steppasi sekavin askelin, kovasti se olisi ollut menossa tuli peffan alla. Kevin rauhoitteli tammaa tyynesti ja ratsukko otti hyvän paikan toisen vierellä. Liikennettä oli sen verran vähän, että mies kyllä ehtisi siirtää tamman pois alta mikäli tilanne vaatisi. Dassikin tyytyi pärskähtäen kävelyvauhtiin ja pian sen masu heiluikin puolelta toiselle askelten tahdissa. Kevin ei voinut olla pidättämättä naurun tyrskähdyksiään.

Kevin kuuli takaa huudahduksen ja pian ratsukko saavutti nämä. "Kunhan vaan ollaan menossa maastoilemaan, ei meillä varmaan mitään ihmeellistä määränpäätä ollut", Kevin vastasi kohteliaasti ja katsahti lopulta Crimikseen kysyvästi. Kevinin muistinmukaan nainen ei ollut sanonut mitään erityistä paikkaa, johon he olisivat matkalla.
Takaisin alkuun Siirry alas
Crimis
Admin
Crimis

Viestien lukumäärä : 805
Join date : 12.11.2012
Ikä : 27

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 17:47

/ Haha :'D Tajusinpa muuten että eihän näiden varsomisella oo kun kuukausi eroa, on varmaan Fenikin melko pyöree jo.. Lol. /

Crimis ei voinut estää hämmennyksen ja ylpeyden sekaista virnettä hiipimästä kasvoilleen. Joku kehui kaikista hänen kolmesta hevosestaan juuri Goldia! No, Kevinin omakin tamma oli ilmeisesti aika ämmä. Oli Crimiskin sen huomannut viedessään hevosta välillä tarhaan kun Kevin ei ollut itse ollut paikalla. Dassi tosin oli upea täysiverinen, Goldi oli pieni ja röllitukkainen. Crimis kiitti kehuista, kun ei muutenkaan osannut reagoida.

Feni veti korvansa luimuun huomatessaan heidät kiinni ottaneen orin.
"Ai hei Max! Kunhan kävellään. Tuutko meidän mammaseurueeseen?" Crimis tervehti Maxia sillä samaisella energiaa pursuavalla hymyllä mikä oli ollut hänen kasvoillaan koko aamun. Melkein alkoi jo poskiin sattua.
/ Sitten taas ruokaa.. Miekkonen tuli töistä Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hukkasuo.weebly.com
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 18:12

Kevin oli tottunut pitämään temperamenttisistä hevosista laukkahevosten myötä. Mies huomasi ilmeen muuttuneen hetkeksi naisen kasvoilla ja naurahti pienesti. "Eipä mitään. Pääasiassa Dassiinkin ihastuin luonteen takia", mies sanoi kohteliaasti.

/ Lyhyttä tuli, mutta laitetaan se nälän piikkiin. Täälläki päässä pääsee syömään piffejä! Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Maxx
Tallijengissä
Tallijengissä
Maxx

Viestien lukumäärä : 111
Join date : 13.11.2012

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyKe 16 Maalis - 18:16

"Juu, voisimme liittyä seuraan, eikö tää mun hienohelmaki mee aika mammasta?" tokaisin nauraen. Ken asettautui herrasmiesmäisesti jonon hännille ja valitsi ylvään kävelytyylin, joka ei kyllä ratsastajasta tuntunut hyvältä. "Noniin, koitappa Ken nyt mennä kunnolla, en jaksa tällaista keikutusta", mumisin ja koitin kasata hevostani.
Takaisin alkuun Siirry alas
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyTo 17 Maalis - 13:15

Kevin pidätteli tanssahtelevaa hevostaan. Dassi oli kyllästynyt pelkkään kävelyyn ja lisäksi reagoi orin seuraan. Kevin käänsi hieman päätään ja vilkaisi taakseen Maxia. "Kieltämättä se on aika Barbiemainen ja menee kyllä tässä mammaporukassa", mies naurahti ja käänsi jälleen katseensa eteenpäin. Dassi nakkasi pienesti persettään ja yritti pyrkiä eteenpäin, muttei päässyt ratsastajansa otteesta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Crimis
Admin
Crimis

Viestien lukumäärä : 805
Join date : 12.11.2012
Ikä : 27

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyLa 26 Maalis - 14:07

Crimis nauroi Maxin ja Kevinin kommenteille Kenistä. Jos hevonen voisi olla stereotypinen homo, niin Ken olisi juuri sellainen.
"Eiköhän me voitaisi ottaa pieni ravipätkä", nainen totesi pian. Molemmat tammamammat tuntuivat pursuavan energiaa. Jos ne pystyivät vielä liikkumaan kunnolla, niin hyvä vain. Ratsastusta voisi jatkaa vielä jonkin aikaa. Feni nosti ravin halukkaasti heti, kun Crimis antoi sille ohjaa. Kaksikko nautti letkeästä ravista auringon paisteessa. Tämä se vasta oli elämää.
Crimis oli niin mielettömän kiitollinen siitä, että sai asua hevostallilla. Pienenä siitä oli vain unelmoitu. Mummon perintötila oli antanut mahdollisuuden, mutta vasta Hantsun uusi mies oikeasti varat. Velat oli saatu maksettua ja puutteelliset rakennelmat olivat vihdoin tulossa kuntoon. Crimis mietti viime viikkojen tapahtumia epäuskoisena. Hänen isosiskonsa oli ilmoittanut menevänsä naimisiin tämän miehen kanssa ja tuo muuttaisi Suomeen, tänne näin. Crimis oli kyllä tiennyt, että Hantsu oli tutustunut johonkin "kivaan mieheen" ollessaan ulkomailla töissä. Ei hän silti ollut uskonut, että kyse olisi hänen siskonsa elämän rakkaudesta. Noh, muutaman vuoden aikana oli varmasti ehtinyt tapahtua paljon. Salaa Crimis oli niin onnellinen nimenomaan siitä, että mies oli hevosihminen ja rikas (ei mikään miljonääri, mutta heihin verrattuna)! Hukkasuo pääsisi laajenemaan niin paljon. Siitä tulisi oikea hevostila, joka voisi tarjota asiakkailleen laadukkaat puitteet. Ei ehkä viiden tähden premium-täysihoitotallia, mutta ei hän sellaisesta uskaltanut unelmoidakaan. Hänelle riitti, että kaikki hevoset (pihattoasukkeja lukuun ottamatta) saivat asua ehjässä tallissa, jossa oli tukeva lattia ja pesukarsinat. Ulkokarsinoiden remontointia oritalliksi seurasi kolmannen tallirakennuksen rakentaminen. Talliin oli kuulemma tiedossa jo kolme uutta asukasta. Ja se maneesi! Aivan hullua.

// Tässä siis vähän samalla pientä esimakua Hukkasuossa tapahtuvista muutoksista. Wink
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hukkasuo.weebly.com
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptySu 27 Maalis - 17:20

"Pätkä ravia sopii mainiosti", Kevin vastasi Crimikselle vaikkei nainen varsinaisesti kysymystä esittänyt. Dassi ampaisi kuin tykin suusta eteenpäin ja yritti purra kuolaimeen kiinni. Kevin kuitenkin pidätteli tammaa rauhallisin mutta päättäväisin ottein ja saikin hiljennettyä jälleen ratsunsa menoa. Kevin naurahti itsekseen Dassin ison mahan heiluessa ravin tahtiin puolelta toiselle.

Kevin katsahti naisen suuntaan, joka näytti olevan uppoutunut ajatuksiinsa. "Feni taitaa olla ihan tosissaan melkoinen luottopolle", Kevin tuumasi virnistäen. "Max, miten siellä menee?" Kevin kysäisi tammojen takana tulevalta ratsukolta.

// Niin kivan kuulosta! cheers
Takaisin alkuun Siirry alas
Maxx
Tallijengissä
Tallijengissä
Maxx

Viestien lukumäärä : 111
Join date : 13.11.2012

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyMa 28 Maalis - 21:20

Ken nosti sipsutuspomppimusravin tammojen lähtiessä ravaamaan. Kenin kaulakin kieppuili puolelta toiselle, niin kuin Ken olisi leikkinyt kalan pyrstöä. Kai se kuvitteli tanssivansa jossain hevosdiskossa. "I-i-han hy-y-vin", vastasin Kevinille pomppivan ravin tahtiin. "Kenillä on bailuvaihde päällä, niin tää sen liikehtiminen on jotain hyvin epämääräistä", lisäsin nauraen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Crimis
Admin
Crimis

Viestien lukumäärä : 805
Join date : 12.11.2012
Ikä : 27

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyMa 11 Huhti - 0:14

"Ah joo, niin on", Crimis mutisi hymyillen vastauksensa Kevinille tuon herättäessä hänet ajatuksistaan. "Onhan se välillä vähän neiti kun sille päälle sattuu, mutta yleensä se on kyllä oikein miellyttävä", nainen lisäsi vielä ja taputti hevosensa kaulaa. Feni tosiaan kulki tänään todella letkeästi. Ehkä auringolla oli siihen yhtä rentouttava vaikutus kuin ratsastajaansakin. Vauhtia oli usein hevosella reilusti, mutta tänään Crimis olisi voinut vaikka nukahtaa sen selkään. Koskaan ei tiennyt, millainen päivä tammalla olisi tänään, Crimis hymähti itsekseen. Se teki eläimestä vielä entistäkin kiehtovamman.

Katsahtaessaan Maxin suuntaan Crimis ei voinut olla naurahtamatta. Ken tosiaan oli outo. Ori liikkui hyvin hassunnäköisesti, eikä selässä istuva nuori mies näyttänyt kovin nauttivan siitä. Kevättä rinnassa, Crimis totesi mielessään. Hyi, se tietäisi pian kiimaa hänen ihanan hirveälle tammalleen Goldille.. Silloin pieni hevonen oli oikea hirviö. Onneksi Hantsu antoi pikkusiskonsa puuhailla Fenin kanssa, muuten hänellä menisi järki. Ei-kantavat tammat alkoivat kiimailla ja siitäkös oreilla meni pasmat sekaisin. Pian olisi kaaos valloillaan Hukkasuossa. Ihana kamala kevät.

// Oon kamalan hidas, anteeksi. >n<
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hukkasuo.weebly.com
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyMa 11 Huhti - 14:49

"Hmm, kuulostaa kyllä kivalta verrattuna tämmöiseen kuumakalleen", Kevin naurahti ja silitti pikaisesti Dassin kaulaa. Dassi heilutteli päätään pärskähtäen ja ravasi rennosti eteenpäin. Kevin katseli hetken Feniä. Tamma näytti upealta auringonpaisteessa.
Kevin vilkaisi takana tulevaa ratsukkoa ja naureskeli. "Onko sen meno aina tuommosta?" hän ei voinut olla kysymättä. Orin askellus näytti metkalta ja Kevin tunsi pientä myötätuntoa Maxia kohtaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Maxx
Tallijengissä
Tallijengissä
Maxx

Viestien lukumäärä : 111
Join date : 13.11.2012

Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa EmptyPe 15 Huhti - 20:50

"Ei tosiaankaan", sanoin naurahtaen. "Yleensä tällä on tosi hyvät askellukset, varmaan tämä kaikki kura ja tammat saavat tämän barbien sekaisin", lisäsin nauraen. Ken kierteli kuraisimpia kohtia ja tepsutteli öristen menemään. Kyllä minulla sitten olikin typerä hevonen, mietiskelin ja naurahdin hevoselleni ääneen. "Millainenkohan hienohelma Kenin varsasta tulisi", repesin nauruun jo pelkästä ajatuksesta. Joko olisi kaksi hienohelmaa, tai sitten sottainen varsa saisi Kenin aivan pois tolaltaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
Kevättä rinnassa Empty
ViestiAihe: Vs: Kevättä rinnassa   Kevättä rinnassa Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kevättä rinnassa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinointi :: Roolipelaus :: Arkisto-
Siirry: