Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 01.08-02.08. yhteistyötapahtuma Rinnsteinin kanssa

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Crimis
Admin
Crimis

Viestien lukumäärä : 805
Join date : 12.11.2012
Ikä : 27

01.08-02.08. yhteistyötapahtuma Rinnsteinin kanssa Empty
ViestiAihe: 01.08-02.08. yhteistyötapahtuma Rinnsteinin kanssa   01.08-02.08. yhteistyötapahtuma Rinnsteinin kanssa EmptyKe 22 Heinä - 20:40

Hei Hukkasuolaiset! Smile

Jotkin ehkä jo kuulivatkin, että olemme aloittaneet yhteistyön Rinnsteinin yksityistallin kanssa. Nyt päätimme järjestää heti oikein kunnolla häppeninkiä, kahden päivän edestä.

01.08-02.08. järjestettävä tapahtuma pitää sisällään leikkimieliset tallikisat sekä pitkän kaavan mukaisen maastoreissun. Koska tapahtuma kestää kaksi päivää, porukka yöpyy Rinnsteinin tiloissa, tallin vintillä, johon kasaamme patjoista jokaiselle oman pedin. Ruokailu tapahtuu Emman ja Tuukan talolla, ja myös eväät maastoon tulevat tallin puolesta.

Ensimmäisenä päivänä pidämme kilpailut kentällä ja lajeina ovat esteet ja koulu. Luokkia on molemmissa lajeissa kaksi, helppo ja vaativa. Sijoituksien perusteella kilpailijoille jaetaan pisteitä. Pisteet lasketaan yhteen kunkin tallin tallilaisten osalta ja niin näemme, kumpi talli pärjäsi paremmin! Kilpailuissa voit osallistua joko esteisiin tai kouluun taikka molempiin, kuitenkin vain yhteen tasoon kummassakin.

Hyvin nukutun yön jälkeen varustamme hevoset aamiaisen jälkeen ja suuntaamme Rinnsteinin maastoihin. Ensimmäisenä suuntaamme pidemmän kaavan kautta lammelle, jossa pysähdymme kodalle paistamaan hieman makkaraa ja syömään muita eväitä. Turhia kiireitä pitämättä ihmiset pääsevät myös uimaan niin hevosten kanssa kuin yksin. Hevoset sidotaan kodalla oleviin puomeihin syömisen ajaksi. Kodalta reissaamme maastoesteradalle, jossa halukkaat pääsevät kokeilemaan paria helppoa estettä. Maastoesteradalta tiemme johtaakin takaisin tallille, jossa hevoset pääsevät huilimaan. Rinnsteinin puolesta jaetaan hevosille myös iltaheinät. Ennen Hukkasuolaisten lähtöä kahvittelemme Emman talolla pullan ja kakun parissa.

Kummaltakin tallilta mukaan mahtuu viisi osallistujaa eli Emman ja Crimiksen lisäksi porukassa on yhteensä kymmenen osallistujaa. Ilmoittautuneet maksavat tapahtuman tarinalla tulevan pohjatarinan perusteella, maksaneille luvassa merkki (alla). Halutessanne voitte myös piirtää (tarinan lisäksi)!

01.08-02.08. yhteistyötapahtuma Rinnsteinin kanssa Hukka

01.08
Tallien väliset kilpailut
Este: helppo (50-70cm) ja vaativa (80-100cm)
Koulu: helppo ja vaativa

02.08
Maasto

Osallistuminen alle muodossa:
Ratsastaja - Hevonen
Esteluokka helppo/vaativa
Koululuokka helppo/vaativa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hukkasuo.weebly.com
 
01.08-02.08. yhteistyötapahtuma Rinnsteinin kanssa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Toimisto :: Ilmoitustaulu :: Vanhat ilmoitukset-
Siirry: