Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Reita (päiv. 3.3.)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Reita
Tallijengissä
Tallijengissä
Reita

Viestien lukumäärä : 117
Join date : 14.11.2016

Reita (päiv. 3.3.) Empty
ViestiAihe: Reita (päiv. 3.3.)   Reita (päiv. 3.3.) EmptyMa 10 Joulu - 14:00

Reita (päiv. 3.3.) Reita-pReita

Tämä ukkeli ei tykkää puhua, eikä kyllä pussaillakaan. Reita on jo ihan aikuinen, mutta koko hänen persoonaansa on muokannut se, miten häntä on aikoinaan koulukiusattu to-del-la rankasti. Vielä nykyäänkin hän on varma, että hänen juttunsa eivät kiinnosta ketään, eikä kukaan voi pitää hänestä, ja oikeastaan kaikki toivovat hänen vain häipyvän. Kai sen takia hän onkin kasvattanut niin äreän ja karkean nahan itselleen. Eikä hän uskalla yrittää ikinä mitään uutta, jos pelkää ettei osaakaan sitä heti ensiyrittämällä. Joskus tuntuu siltä, että hän on paitsi perfektionisti, myös vähän autisti, ja aivan varmasti jonkin verran rasisti.

Oikeasti Reita tykkää ihmisistä. Kun ensin sietää hänen mökötystään ja kiukutteluaan, ja sen jälkeen huonoja vitsejä, kyllä hänestä saa ystävänkin. Sellaisen ystävän, joka pitää omiensa puolta vaikka he olisivat selkeästi väärässä, ja joka ei koskaan uskalla soittaa eikä tekstata ensin. Ei kuitenkaan sellaista ystävää, joka soittaa ensin tai lääppii. Kyllähän Reitakin tykkää halailusta, mutta ei todellakaan aio ikinä myöntää sitä, eikä ainakaan uskalla mennä oma-aloitteisesti kenenkään lähelle. Joskus hän saattaa taputtaa ahdistuneesti ja kömpelösti jotakuta lohdutusta kaipaavaa selkään. Lääppimisen sijaan hän osaa kuitenkin kuunnella hyvin, kunhan hän ensin ymmärtää että nyt puhutaan oikeasti eikä vain vitsailla.

Reita on opettaja. Se ei ole ollut aina hänen unelma-ammattinsa. Hän kuitenkin arveli, että hän saattaisi tulla taloudellisesti toimeen opettajan palkalla, ja samalla hän ehkä muuttaisi jonkun elämän. Reita on se ope, jonka luokassa nuoret parveilevat välitunnilla huonoja isävitsejä odottaen, ja niitähän hän heille mielellään kertoo. Hän on tyytyväinen työhönsä ja kokee löytäneensä elämän tarkoituksen ja oman paikkansa.

**

Reitan ratsastustaidot junnaavat paikallaan. Hän oli nuorena aika ässä lännenratsastaja ja kilpailikin, mutta sitten hänen ensimmäinen oma hevosensa olikin englantilaisittain koulutettu eläkeläishumma, Maya. Ja seuraavaksi tuli mitään osaamaton työhevonen, Mini. Milläs niiden kanssa kehityt? Toisaalta Reita ei taida edes olla kovin kunnianhimoinen ratsastaja. Vaikka olisihan hänestä ihanaa joskus ratsastaa kunnollisesti koulutetulla lännenhevosella ja sulkea Keitaron turpa, joka aina välillä jankuttaa Reitan huonosta ratsastuksesta.

**

Reitan perheeseen kuuluu Maija ja Ruska. Maija on Reitan vaimo, joka tykkää jalkapallosta, auton ruuvaamisesta ja taulujen maalaamisesta. Hän on piipahtanut tallilla pari kertaa pakotettuna. Häneen saattaa kuitenkin törmätä kunnan liikuntapaikoissa. Ruska on Reitan tytär ja prinsessa. Hän on vielä pieni ja holtiton, mutta rakastaa hevosia ja satuja. Ruskasta tulee isona Pocahontas, ratsastuskoulun täti, ratsupoliisi, kukkakaupan täti, äiti, hevosenkesyttäjä ja berhandinkoira. Ruskan suurin unelma on saada poni, tai edes oma lammas. Niiden sijaan perheeseen kuuluu kuitenkin vain kaksi hevosta, kolme koiraa, ja tällä hetkellä seitsemän marsua.

Kavereita Reitalla ei ihan hirveästi ole. Hän on niitä ihmisiä, jotka eivät tunne ketään, koska eivät mene minnekään, ja jotka eivät mene minnekään, koska eivät tunne ketään. Lisäksi johonkuhun uuteen tutustuessaan hän ei ikinä uskalla soittaa tai tekstata, koska kuka nyt hänelle muka oikeasti haluaisi puhua.

**

Reita tykkää kaikista eläimistä, jotka eivät ole limaisia, joilla on havaittavissa olevat silmät, ja joilla on korkeintaan neljä ja vähintään kaksi jalkaa. Muita hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat korttipelit, pleikkari, kalja, höntsälenttis, kahvi, syöminen, luova kirjoittaminen ja koiranäyttelyt, joihin hän ei uskalla kuitenkaan ikinä itse viedä koiraa. Hän harrastaa pieniä hyviä tekoja, mutta vain salaa: nostelee pudonneita takkeja naulakkoon, täyttää kaikessa hiljaisuudessa taukotuvan sokeriastian ja tiskaa sen jonkun unohtaman kupinkin samalla kuin omansa. Mutta vain jos kukaan ei näe, koska muutenhan häntä pidettäisiin ihan homppelina.

Reita ei osaa tai uskalla tehdä ruokaa, vaihtaa autoon talvirenkaita, poistaa koirasta punkkia, mennä teekuppeja hurjempiin huvipuistolaitteisiin, sanoa ei vaimolle, sanoa hei tuntemattomalle tai korjata yhtään mitään ilman Maijan apua. Hän pelkää etanoita ja matoja niin kauheasti, ettei voi mennä kävellen minnekään sateen jälkeen. Hän on maailman huonoin kokoamaan Ruskan Legoja ja hyvin raivoisa joutuessaan yrittämään niiden kokoamista.

Reitan erikoiskykyjä ovat syöminen ja nukkuminen. Hän pitää sarjakuvablogia, jossa seikkailee kehnosti piirretty supersankari nimeltään Mister SlowMotionMan, ja joka vaikuttaa ihan hirveän tutulta kun katso ensin Reitaa ja sitten tätä supersankaria.

***

Just nyt Reita saattaa haluta puhua seuraavista jutuista tarinoissasi. (Päivitetty 3.3.)
- Reitalla on hammassärky. Takahampaissa. Se ei ole ollut noin kymmeneen vuoteen hammaslääkärissä, koska se on pelännyt, ja nyt se pelkää että jos se menee, se saa tekohampaat tai jotain kun sen hampaita ei voi muka korjata. Joten lääkäriin menemisen sijaan se venyttelee leukaansa ja hautoo synkkiä ajatuksia.
- Reitalle ja Maijalle on tulossa vauva. Arvatkaa vain, onko ukkeli yhtäkkiä ihan hirveän tyytyväinen kaikkeen elämässään? Reita toivoo ihan selvästi että se on tyttö, vaikka jankuttaa sitä mitä kuuluu sanoa, että kunhan se olisi terve.
- Reita antoi Crimiksen uudelle hevoselle nimeksi Lefu ja yrittää hokea sitä nyt mahdollisimman monelle, jotta siitä jäisi Lefu. Joka toinen tunti Reita haluaa vuokrata Lefua, ja joka toinen tunti miettii mistä niin hullu ajatus tuli hänen päähänsä.
- Reitaa huolettaa jo etukäteen Pondista luopuminen. Se ilmenee huokailuna, kahvikuppiin tuijotteluna ja Pondin salaisena halimisena.
- Mini on Chailla hoidossa. Reita on kiitollinen avusta ja samalla vihainen siitä, että joutuu vastaamaan Chain puheluihin ja sietämään häntä muutenkin melkein joka päivä. Ruska puolestaan on innoissaan järjestelystä ja haluaa aina mukaan talliin.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Reita (päiv. 3.3.)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Toimisto :: Hahmoesittelyt-
Siirry: