Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Kipe

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Kipe
Tuttava
Tuttava
Kipe

Viestien lukumäärä : 30
Join date : 02.02.2018

Kipe Empty
ViestiAihe: Kipe   Kipe EmptyMa 5 Helmi - 21:47

Kipe Kipe

Kipe - suomenruotsalainen Kasimir Ågren. Siinäpä tapaus. Komea, huumorintajuinen, charmikas Kipe on vuoden hymypoika -pystin varma voittaja, aina yhtä ihana ja hurmaava. Herrasmieslookin ja -käytöksen omaava mies on kuitenkin ilmestyksessään salaperäinen persoona, eikä aina tiedä onko hän lintu vai kala vai kenties jotakin muuta?
Ihanuutensa ja salaperäisyytensä lisäksi Kipe on heikkohermoinen, temperamenttinen, kunnianhimoinen ja vaativa itseään kohtaan. Joskus myös hyvinkin yksinkertainen ja surkea näyttämään tai puhumaan tunteistaan. Ja kun flunssa pukkaa päälle, niin sitten ollaan niin kovasti ja pahasti miesflunssassa. Eli, kaikesta huolimatta Kipe on myös tyypillinen mies.

Ågren -sukunimen tunnistavat monet Pohjoismaiden johtavan IT-alan yrityksen omistajaperheenä. Kipe on perheen keskimmäinen lapsi, perheensä yhtiön osakas ja edustaja. Miehen persoonaa ja luonnetta onkin hyödynnetty niin pitkälle, että hän vastaa pääasiassa firman asiakassuhteiden ylläpidosta ja niiden hankinnasta. Työ pitää useinkin Kipeä varsin kiireisenä, hän joutuu vähän väliä vastailemaan puhelimeen ja matkustelemaan edestakaisin edustustehtävissä. Sanomattakin siis selvää, että nuorukainen nauttii löyhästä elämästä, juhlimisesta, alkoholista ja kaikesta muusta enemmän tai vähemmän paheksuttavasta toiminnasta.
Minkä Kipe juhlimiseltaan, työltään ja hevoseltaan ehtii hän pyhittää kaikenlaiselle urheilutoiminnalle, jalkapallolle ja sählylle pääasiassa, sekä musiikille. Miehen intohimona on vanhanajan rokki, mihin raaka ääniala ja akustinen kitara sopiikin kuin nenä päähän.Nilla
Kipe omistaa trakehner -tamman  Little Nightingalen. Nilla on ollut miehellä 10 vuotta, 3 -vuotiaasta nuorikosta saakka. Kaksikko kilpaili aikoinaan esteratsastuksessa, uran loppuessa 2016 hevosen loukkaantumiseen, hankosidevammaan.  Hyvällä hoidolla tamma on palautunut lähes entiselleen käyttöominaisuuksiltaan, mutta Kipen yksiselitteisestä päätöksestä johtuen kaksikon kilpailu-ura on ohitse.
Ratsastajana ja hevosten kanssa Kipe on luonnonlahjakkuus, mutta pääasiassa itseoppinut. Valmennuksista ja tunneista nuorukainen ei juurikaan piittaa, teknillisesti hän ei ole mikään paras ratsastaja. Loppu usein uskotaankin kohtalon käsiin.
Hevosten käsittelyssä nuorukainen on huoleton ja uhkarohkea. Eipä ole kerta eikä ensimmäinen, kun miehen suhdetta hevosiin ihmetellään ja epäillään. Ensimmäisen poninsa saadessaan on jälkeenpäin pohdittu, että Kipe aloitti ratsastuksen vain vastakkaisen sukupuolen takia. Muista eläimistä mies ei nimittäin pidä - hänen mielestään ne vain kuolaavat ja karvaavat. Surukseen kaikki eläimet kyllä näyttävät pitävän hänestä.
Silti Nilla on miehelle tärkein asia maailmassa. Vaikka eihän sitä näytetä, saatika sitten myönnetä.
~~Esittely hakee vielä muotoaan ~~
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kipe
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Toimisto :: Hahmoesittelyt-
Siirry: