Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Emilia

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Emilia
Mode
Mode
Emilia

Viestien lukumäärä : 340
Join date : 10.08.2013
Ikä : 26

Emilia Empty
ViestiAihe: Emilia   Emilia EmptyLa 30 Joulu - 0:30

EMILIA LUKKARI
Omistaa Prookkiksen, vuokraa Lassea, ja tekee satunnaisia vuoroja tallilla.160 cm ja ”se on pelkkää lihasta” kg // 20.11.1993, 25v.
”Sanotko, etten pysty siihen? Oota vaan, mä pystyn siihen ja paljon enempäänkin.”
Emiliasta
Emilia on päällisin puolin leveäharteinen ja pirteä ihminen, joka jaksaa aina ilahduttaa ja paiskia töitä. Samaiset hyvät piirteet sattuvat vain olemaan myös huonoja, sillä pienimmätkin vihjeet siitä, ettei joku pitäisi hänestä saavat Emilian epäröimään ja listaamaan ainakin sata syytä siitä, mitä teki väärin ja missä on epäonnistunut. Hänellä on myös paha tapa olla tunnistamatta, mikä on tarpeeksi ja mikä liikaa, niin työnteossa kuin urheilussa. Emilia hurahti jo useampi vuosi sitten urheiluun, varsinkin kamppailulajeihin, ja onkin varsin etevä erityisesti muay thaissa, mutta myös kyykkäämisessä. Ei kannata haastaa Emiliaa kilpailuun, joka koskee painonnostoa, sillä sen tulet häviämään. Nainen haalii itselleen usein paljon enemmän töitä kuin muut, eikä osaa lopettaa ennen kuin on niin väsähtänyt, ettei pääse ylös sängystäkään. Eipä sillä, että hän myöntäisi mitään, sillä Emilia on jostain saanut päähänsä, että olisi heikko pyytäessään apua tai edes näyttäessään pienintäkään epäonnistumisen merkkiä. Jotkut välillä ihmettelevätkin, miten Emilia pystyy ja jaksaa kaiken; poliisintyön ja hevoset ja urheilun ja lemmikit, ja jopa Emilialta itseltään salassa pidetty fakta on, ettei pystykään. Mutta pakko on, aivan pakko. Vaikka verenmaku suussa ja itku kurkussa ja jalat hapoilla, mutta tyynen rauhallinen ja iloinen ilme kasvoilla.

Emilia puhuu äidinkielenään suomea, mutta isäpuolensa kautta oppi jo pienenä venäjän, joka luonnistuu verrattain hyvin, pienellä takkuilulla, sillä Emilia ei ole joutunut käyttämään sitä hirveän paljon viimeaikoina. Ruotsi sujuu myös melko hyvin äidin suvun ollessa pitkän linjan ruotsinsuomalaisia, taitaa myös turistienglannin.

Ihmissuhteista
Seurusteli useamman vuoden Kein kanssa, mutta suhde loppui (Emiliasta) yllättäen tammikuussa 2019. Emilialla ei ole juurikaan muita sydänystäviä tallilla, mutta tulee toimeen kaikkien kanssa.

Tällä hetkellä...
- Oli rauhanturvaajana syksyllä 2018, mutta joutui keskeyttämään palveluksensa loukkaantumisen vuoksi.
- Tammikuussa 2019 kulkee kepeillä, nyt leikattu polvi jo hieman paranemaan päin. Tallilla auttelee satunnaisesti Emilian isäpuoli Andrei.

Hevosista
Emilia saapui Hukkasuohon vuonna 2013 lämminveriorinsa Tumpin kanssa. Tumppi oli Emilian ensimmäinen hevonen, jonka hän sai 15-vuotiaana mutkien kautta. Entisestä ravurista kuoriutui ihan mukiin menevä ratsu, mutta mitään ihmetarinaa ravurista gp-ratsuksi on turha odottaa. Emilialla oli jonkin aikaa myös ylläpidossa ystävänsä Halla-tamma. Erittäin rakas Tumppi menehtyi äkisti ähkyyn tammikuussa 2017, ja Emilia meinasi lopettaa koko hevosharrastuksen siihen. Hallakin palasi takaisin omistajalleen, ja tallille meno oli vaikeaa kaiken muistuttaessa Tumpista. Vaan eipä Emilia kauaa malttanut olla poissa, vaan maaliskuussa osti itselleen Prookkiksen. Lihava ponitamma vei Emilian sydämen, ja hiljalleen ikävät muistot tallilla väistyivät uuden projektin tieltä: Prookkiksen laihduttaminen. Syksyllä Prookkis alkoi kiukutella ja olla aivan kummallinen, ja into ratsastukseen katosi taas, kunnes Kein painostuksesta hän kokeili Lassea, ja oli aivan myyty päästessään ensi kertaa elämässään ratsastamaan kunnon hevosella. Nyt hän vuokraakin ruunaa, ja yrittää valmentajansa kanssa ratkoa Prookkiksen ongelmaa.


Viimeinen muokkaaja, Emilia pvm La 2 Helmi - 17:44, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Emilia
Mode
Mode
Emilia

Viestien lukumäärä : 340
Join date : 10.08.2013
Ikä : 26

Emilia Empty
ViestiAihe: Vs: Emilia   Emilia EmptyTo 13 Syys - 15:12

Andrei Dorokhov
13.3.1962, 56v., Emilian "isä" - Hukkasuossa elokuusta 2018, hoitaa Prookkista Emilian ollessa rauhanturvaajana.

Andrei on ehkä hieman yllättävä näky Hukkasuossa. Hieman kumarassa kulkeva, pitkä ja luiseva äijänkäppänä, joka näyttää ikäistään vanhemmalta. Hiukset olivat nuorena tummanruskeat, mutta nykyään ne ovat jo hyvää vauhtia harmaantumaan päin. Hän saattaa vaikuttaa hieman uhkaavaltakin, kun suusta tulee vain venäjää tai haparoivaa englantia ja analyyttinen katse tuntuu porautuvan suoraan sieluun. Ei ole hankala huomata, mistä Emilia onkaan saanut rehtiytensä ja kykenemättömyytensä rikkoa sääntöjä, sillä aikuisetkin miehet tuntevat olonsa epämukavaksi Andrein syyttävän katseen alla. Tahallaan uhkaava hän ei kuitenkaan ole, sillä hän rakastaa ihmisiä ja heidän kanssaan oleskelua, ja suukin on kuitenkin useimmiten ilkikurisessa virneessä.

Lempeä mutta jämäkkä, Andrei tuntuu voittavan kaikki lapset ja eläimet puolelleen. Aikuiset tuntuvat usein huomaavan hänestä vain uhkaavan muukalaisen piirteet, joka onkin johtanut muutamiin tilanteisiin lentokentällä (tässä on mies, joka aina joutuu satunnaistarkastukseen) ja nuorempana, vasta Suomeen saapuneena hieman useampaan käsirysyyn.

Andrei syntyi Neuvostoliitossa, eikä suostu juuri mitään elämästään ennen Suomea. Välillä hän heittäytyy oikein tunteelliseksi ja kertoo tarinoita äidistään, mutta nekin kerrat Emilia pystyy laskemaan yhden käden sormilla. Heti Neuvostoliiton hajottua Andrei lähti seikkailulle, tarkoituksenaan kiertää maailmaa, mutta pääsikin vain rajan yli Suomeen. Seikkailu tyssäsi Paulaan, blondiin nakkikioskin myyjään. Andrei rakastui tulisesti, vain oppiakseen puoli vuotta suhteen alkamisesta Paulan olevan jo naimisissa - kuulemma jo toista kertaa. Avioero hankittiin, yhteen muutettiin, vauva oli tulossa, ja viiden vuoden jälkeen toinenkin. Andrein, Paulan, Emilian sekä Johanin perheonnea kesti kaksi vuotta, ennen kuin selvisi Paulan löytäneen tiensä muiden luokse jo kuusi vuotta sitten. Tuli ero, ja Paula otti Johanin mukaansa. Emilia jäi asumaan Andrein, papan, luokse yläasteen alkuun saakka. Paulalle Andrei ei ole puhunut sen koommin, eikä niinkään Johanille, kun poika tuntee biologisen isänsä sijaan jonkun muun. Hieman yksinäinen Andrei on asunut yksin sen koommin, ja vaihtelee kotiaan Suomen ja Venäjän välillä miltei vuosittain.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Emilia
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Toimisto :: Hahmoesittelyt-
Siirry: