Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Twististäkö kouluratsu?

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava
KirjoittajaViesti
Kei
Mode
Mode
Kei

Viestien lukumäärä : 212
Join date : 22.10.2014

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptySu 8 Toukokuu - 14:53

// Hei vaan~ Kaikki saa tulla mukaan, mutta vaikka ette tulisikaan niin lukekaa tämä eka viesti (ainakin kaksi ensimmäistä kappaletta) - sisältää oleellista tietoa Hukkasuon nykytilasta.

"Hei, älä syö sitä", Kei muka komensi pölyharjan napannutta Twistiä, mutta ei voinut olla naurahtamatta hevosen kujeilulle. Tammalle oli päässyt kertymään vähän energiaa, sillä miehellä oli taas ollut hiukan vaikeuksia sovittaa aikatauluja yhteen: oli tallityöt, työt baarissa, Flackin koulutus, Tashan hoito ja Twistin ratsutus. Onneksi Emilia oli alkanut auttamaan tallitöissä nyt kun Hukkasuohon oli valmistunut maneesi ja muutenkin remppailtu paikkoja - tallivuokra oli noussut. Kein oli ollut pakko vähentää työmääränsä nyt, kun Twisti ja Flack olivat tulleet hänen kontolleen. Tasha oli 10. kuutta kantavana, joten sen liikuttaminen hoitui taluttelemalla. Päätös oli ollut vaikea, sillä kuluneen vuoden kisakausi oli mennyt heiltä nyt täysin ohi. Mutta varsominen toivottavasti rauhottaisi tammaa, joka kiiman aikana muuttui aivan kamalaksi. Ja olihan Kirstun Spitfire hienoin tekkeori, johon Kei oli koskaan törmännyt - varsasta tulisi upea. Toisaalta oli myös ihan terveellistä pitää taukoa kilpailurumbasta nyt, kun elämäntilanne oli muutenkin hektinen töiden kanssa. Ratsastamaan piti kuitenkin päästä, siitä mies ei voinut luopua. Niinpä Twisti oli tullut Keille ratsutukseen - Kirstulla kun oli kädet täynnä töitä neljän oman hevosen kanssa. Heidän olisi tarkoitus vahvistaa Twistin osaamista englantilaisissa ratsastuslajeissa, sillä kun oltiin harrastettu lähinnä lännenratsastusta. Kirstu maksoi siitä kyllä, joten rahasta ei ollut huolta.

Asiat olivat siis järjestyneet hyvin. Nyt kun vielä osaisi oikeasti keventää hommia, Kei tuhahti itselleen. Hänen oli vaikea sisäistää sitä, että karsinoita oli siivoamassa joku muukin. Itse asiassa myös Hantsun tuore aviomies Thomas pyöri enemmän tallihomissa nyt, kun uusi tallirakennus oli valmistunut ja hevosia oli kuulemma tulossa vielä lisää. Kyllä oli Hukkasuo muuttunut, kiitos Thomaksen. Porvari hevosmies oli muuttanut Suomeen rakkautensa perässä. Thomas oli toiminut tallimestarina sukunsa hevostilalla asuessaan vielä Briteissä, ja toimi nyt samassa hommassa täällä. Miehellä oli myös kengittäjän pätevyys, joten nyt heillä oli tallilla oma kengittäjä, jonka palvelut olivat Hukkasuon asiakkaiden käytössä. Oikea hevostytön unelma, Kei naurahti mielessään. Uskomaton tarina, mutta totta.

Onneksi Twisti oli älyttömän kiltti hevonen, eikä piitannut siitä, että mies oli vaipunut ajatuksiinsa ja harjasi hevosta hajamielisen hitaasti. Nyt kun Kei havahtui siihen faktaan, että hänellä tosiaan oli aikataulu, hän harjasi hevosen reippaasti loppuun ja lähti hakemaan varusteita. Twisti hörisi innoissaan Kein pukiessa sille ratsastuskamppeita.
"Nyt pääset taas hommiin", Kei totesi anteeksipyytävä sävy äänessään ja lähti taluttamaan tammaa kentälle. Onneksi Kirstu oli rento tyyppi eikä suuttunut hänelle, vaikka Twisti ei saanut päivittäistä treeniä(?). Kentälle päästyän Kei ponnisti hevosen selkään ja antoi kevyesti pohkeita. Twisti lähti reippaaseen käyntiin. Aurinko paistoi täydeltä terältä eikä pilviä näkynyt missään. Vihdoinkin oli kesäkelit ja ulkona saattoi hengailla ilman pitkähihaista. Nytkin Kei ratsasti valkoisessa t-paidassa. Mustat ratsastushousut keräsivät kaiken lämmön ja miehelle tuli samantien kuuma. No, eipä voinut mitään. Kohta hikoiltaisiin vähän lisää, Kei virnisti itsekseen kerätessään ohjia. Twisti oli koulutettu tasolle Helppo B. Kein tavoitteena olisi saada vahvistettua B:n asioita ja viedä hevonen eteenpäin (tasolle Helppo A). Kei aloitti alkuverryttelyn ympyröillä ja pysäytyksillä käynnissä. Ravipätkiä otettiin ensin pitkillä sivuilla ja tehtiin ympyröitä myös ravissa. Twistin ravi pompotti huomattavasti Tashan pehmeisiin askeliin verrattuna. Keillä oli mennyt hetki tottua niihin, mutta nykyään asia ei enää häirinnyt häntä. Pikkuhiljaa mies alkoi koota hevosta enemmän ja pienensi ympyröiden sädettä. Twisti kuunteli miehen apuja korvat kääntyillen ja kulki halukkaasti eteenpäin. Pirteä tamma olisi tosin halunnut vain kaahottaa, mutta Kei teki ahkerasti puolipidätteitä ja lyhensi hevosen askelia ympyrällä. Twisti alkoi rauhottua ja keskittyä, ja pian se alkoi taipua kauniisti ympyrällä. Kei kehui hevosta vuolaasti ja antoi muutaman hyvän ympyrän jälkeen tamman kävellä pitkin ohjin hetken aikaa. Heillä ei olisi kiire saada mitään huipputuloksia. Idena oli saada hevonen kulkemaan oikeinpäin ja kuuntelemaan äänen lisäksi myös pohjeapuja; vahvistaa ylipäänsä hevosen itseluottamusta kouluradalla.

// Tuleeko joku kenties samaan aikaan työskentelemään kentälle? Tai vain touhuamaan tallille ja törmää Keihin ja Twistiin vasta treenin jälkeen hoitopuomilla? Mitä kuuluu viimeisillään tiineenä olevalle Dassille, tai kaikille ylipäänsä? Onko jonkun tammalla paha kiima?
Takaisin alkuun Siirry alas
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyMa 9 Toukokuu - 12:54

Kevin valutti haaleaa vettä täysiverisensä kylkeä pitkin, Dassi oli päättänyt piehtaroida tarhassa ja oli ollut pölyinen kuin mikä. Vesisateet olivat laantuneet ja aurinko oli kuivattanut maata yllättävän nopeasti, joten märkää kuraa ei juurikaan ollut. Kevin oli pessyt hevostaan jo hyvän tovin ja huuhtelikin nyt viimeisiä saippua jäämiä tamman karvasta. Mies jämähti tuijottamaan tamman pyöreää kylkeä. "Saapas nähdä mitä tuolta putkahtaa pihalle", hän tuumasi tammalle ja sulki hanan, Dassi huokaisi vastaukseksi. Kevin kuivaili tammasta enimmät vedet pois ja taputti tamman lapaa. Hän kumartui kurkkaamaan tamman utareita, jotka olivatkin kehittyneet huomattavasti. Hän testasi varovasti nisien päistä tuntuiko niissä vahatippoja. Hän suoristautui ja puki kevyen loimen tammalle. "Ei mee enää kauan", Kevin hymyili itsekseen ja tunsi pienen jännityksen kouraisun vatsassaan.

Taluttaessaan hevosta kohti tarhaa Kevin huomasi hoitopuomin luona tavaroita ja kuuli kentältä ääniä, lähinnä hevosen päästelemiä. Mies päätti käydä katsomassa ketkä olivat työskentelemässä. Hän talutti hieman tanssahtelevan tammansa mukanaan kentän lähelle ja huomasi Kein Twistin kanssa työn touhussa. "Moro, miten sujuu?" Kevin tervehti ratsukkoa ja siirtyi hevosensa kanssa ruohoisammalle alueelle aidan sivulle.

Takaisin alkuun Siirry alas
Emilia
Mode
Mode
Emilia

Viestien lukumäärä : 340
Join date : 10.08.2013
Ikä : 26

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyMa 9 Toukokuu - 17:00

Emilia tallusteli virkapuvussaan kohti Hukkasuota, aikeissaan mennä heti vaihtamaan vaatteet. Hän ei oikeastaan olisi saanut pitää poliisinpukuaan yllään missään muualla kuin töissä, mutta hän oli aamulla unohtanut ottaa vaihtovaatteet mukaan. Nainen oli herännyt hieman myöhässä, joten kotiin pesua edellisenä päivänä tuotu puku (jota Emilia ei loppujen lopuksi ollut ehtinyt pestä, pyykkitupaan oli muodostunut marttakokous, joka viivästytti aikataulua kahdella tunnilla. Autossa oli odottamassa vain tallivaatteet, eli ikivanhat verkkarit jotka oli leikattu 3/4 -mittaisiksi, ja toppi, joka oli joskus ollut valkoinen, mutta oli muuttunut ajan myötä enimmäkseen harmaaksi.

Kentällä näytti pyörivän Twisti, mikä tarkoitti Kein olevan selässä. Ja siellähän mies keikkuikin. Kentän laidalla tosin seisoi Dassi ja mitä todennäköisimmin Kevin, joten Emilia otti suunnan sinne. Hän vaihtaisi vaatteet heti tämän jälkeen. Nainen moikkasi Keviniä, ja hymyillen käänsi katseensa ratsukkoon kentällä.
"Päivää, oiskos ajokorttia ja rekisteriotetta?" hän virnisti Kein ollessa tarpeeksi lähellä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Kei
Mode
Mode
Kei

Viestien lukumäärä : 212
Join date : 22.10.2014

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyMa 9 Toukokuu - 22:24

Kei keräsi ohjat uudelleen ja siirsi Twistin raviin. Tällä kertaa he tekivät temmonvaihteluita - pitkillä sivuilla Kei kehotti hevosta reippaampaan raviin ja päätyyn ympyröille tullessa hän taas kokosi hevosen askelia ja asetti hevosta vähän sisäänpäin. Twisti oli jo täysin keskittynyt työskentelyyn ja reagoi apuihin nopeasti. Kavionkopse ulkopuolelta kuitenkin sai heidät molemmat herpaantumaan. Kei katsahti tulijoihin. Kevin ja Dassihan siinä! Jälkimmäinen oli todella pullea, kun taas Kevin tuttuun tapaansa hyvin hoikassa kunnossa(?). Parivaljakko näytti huvittavalta. Samassa Kei tajusi, että nyt oli toukokuu ja Dassin pitäisi siis varsoa minä hetkenä hyvänsä. Tashan laskettu aika olisi vasta ensi kuussa. Tai jo.. Ajatus omasta tammasta varsomassa tuntui hurjalta. Vieläkin.
"Moro! Meillä sujuu hyvin, Twistillä on työmoraali kohdallaan", Kei vastasi leveä hymy kasvoillaan ja taputti hevosen kaulaa heidän kävellessään toisten ohi. Kirjava tamma hörisi Dassille, joka keskittyi enemmänkin vihreään ruohoon(?). Kei vaihtoi Twistin kanssa suuntaa täyskaarrolla.
"Mitäs teille kuuluu?" mies kysyi tullessaan uudestaan Kevinin ja Dassin ohi.

Virkapukuinen poliisin hahmo sai Kein kulmat kohoamaan, kun tuo ilmestyi hänen näkökenttäänsä. Mistä mahtoi olla kyse? Miettiessään jo mahdollisia rikostapauksia tallilla Kei ohjasi Twistin kentän toiselta laidalta portillepäin ja naurahti sisäisesti huomatessaan tuon olevan vain Emilia. Nainen soi hänelle ystävällisen hymyn, mikä sai aikaan pienoisen kutkutuksen jossain syvällä sydämen sopukoissa. Kurttukulmat vaihtuivat hymyyn Keinkin kasvoilla.
"Nyt on tainnut konstaapeli erehtyä, tässä menopelissä ei ole pyöriä", mies totesi vääntäen kasvoilleen totisen ilmeen. Twisti yritti hamuilla Emilian vaatteita.
"Tulitko töistä suoraan?" mies kysäisi sitten, vaikka asia oli aikalailla itsestäänselvä.
Takaisin alkuun Siirry alas
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyTi 10 Toukokuu - 16:14

Kevin ja Dassi näyttivät varmasti huvittavilta, mies kun oli edelleen hoikassa kunnossa ja tamma pyöreässä kunnossa varsamasunsa vuoksi. "Sepäs on hyvä, teillä näyttikin menevän hyvin", Kevin kehui ratsukkoa ja naurahti Dassin välinpitämättömyydelle Twistin höristessä tammalle. "Ei meille mitään ihmeempiä, kesäkunto on jääny tällä sankarilla vähemmän puoleiseksi", Kevin silitti Dassin lapaa. "Ei mee enää kauaa siihen, että tää masu-asukki tulee ulos."

Emilian saapuessa heidän luo Kevin tervehti naista kohteliaasti ja hymyili, virka-asu sopi naiselle hyvin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Emilia
Mode
Mode
Emilia

Viestien lukumäärä : 340
Join date : 10.08.2013
Ikä : 26

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyTi 10 Toukokuu - 18:48

Brunette hymyili Dassille, tamma näytti todellakin siltä, kuin se poksahtaisi hetkenä minä hyvänsä.
"Joo tulin, mulla on ollu viimeset kaks viikkoo ihan hirvee työrupeama, vappuaattona ois pitäny olla vapaapäivä, mutta koska se oli vappu, niin mun piti sit loppujen lopuks mennä töihin. Onneks nyt on sit viis päivää vapaata, lauantaina sit vasta taas yövuoroon", Emilia hymyili. Ei häntä oikeastaan haitannut työn määrä, hyvä kun oli tekemistä. Nainen teki eniten ilta/yövuoroja, eli meni töihin yhdeltä ja pääsi pois kymmenen-yhdentoista maissa, riippuen tehtävistä. Siinä aamupäivällä ehti hyvin Hukkasuohon tekemään tallihommia, jotta hän saisi pidettyä katon molempien hevosten pään päällä. Tänään hänen työnsä oli alkanut puoli viideltä, ja loppunut kahden maissa, joten oli hyvä tulla tallille. Twisti yritti hamuta Emilian rinnassa olevaa E. Lukkari -nimikylttiä, mutta nainen vain silitti hevosen poskea ja astui askeleen taaksepäin.
"Älä Twistipieni sitä syö, rosvot ei muuten tunnista mua... Muttah, mä meen tästä vaihtamaan vaatteet, näkyillään", nainen hymyili ja katosi talliin.

Hän palasi sieltä hetken kuluttua päässään lippis ja päällään verkkarit ja toppi, ja jäi nojailemaan aitaan lähelle Keviniä ja Dassia.
"Eikös sillä ollut laskettu aika ihan justiinsa? Vai muistanko mä ihan väärin nyt?" Emilia kysyi ja tarkkaili täykkäritamman vatsaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Kei
Mode
Mode
Kei

Viestien lukumäärä : 212
Join date : 22.10.2014

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyTo 12 Toukokuu - 14:33

"Viis päivää, sehän on hyvin! Mitäs meinasit touhuta? Vetää molemmilla hevosilla kahen tunnin treenit joka päivä?" Kei heitti Emilialle virnistäen. "Ei mutta, mulla on kanssa huomenna vapaa - baarista siis. Kyllä mä täällä jotain touhuan", mies vinkkasi. Ei hän edes osaisi olla täällä tekemättä tallitöitä, vaikkei aina tarvitsisikaan. Ehkä he voisivat tehdä jotain yhdessä? Molemmat olivat taas olleet niin kiireisiä, etteivät olleet pahemmin ehtineet istahtaa juttelemaan. Jotenkin Emiliasta oli tullut hänelle koko Hukkasuon talliporukasta se läheisin, se, jonka kanssa eniten oli tekemisissä. Nyt he molemmat toimivat tallityöntekijöinäkin.

"Twisti on tänään yrittänyt syödä kaiken mahdollisen", Kei naurahti tamman hamutessa Emilian virkapuvun nimikylttiä. "Unohtiko Thomas antaa sulle aamumössöt?" mies kysyi hevoselta, joka vain pällisteli Emiliaa eikä ollut kuulevinaankaan kysymystä. Mies pisti Twistin taas liikkelle, he kun olivat taas pysähtyneet tähän juttelemaan. Vähän aikaa käveltyään ja ravailtuaan he nostivat laukan ensin vasempaan kierrokseen ja sitten oikeaan. Twisti nosti laukan heti käskystä ja liikkui halukkaasti eteenpäin. Hetken spurttailtuaan pitkillä sivuilla Kei kokosi laukan ja käänsi Twistin isolle keskiympyrälle hitaassa laukassa. Twisti oli ihan vinossa sisäänpäin, mutta Kei korjasi asetusta istunnallaan ulospäin. Tammasta huomasi, että se sai tehdä töitä pysyäkseen koossa. Kei oli iloinen huomatessaan, miten hevonen käytti lihaksiaan pyöristääkseen selkäänsä ja kaulaansa.
"Eiköhän tämä riitä", Kei mutisi Twistille hetken päästä ja päästi sen kävelemään pitkin ohjin. Hän kiitti hevosta hienosta työskentelystä. Loppuun he ottivat vielä pienet ravipätkät ennen varsinaisia loppukäyntejä.
Takaisin alkuun Siirry alas
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyPe 13 Toukokuu - 13:28

Kevin kuunteli Emilian ja Kein jutustelua puolella korvalla, mies oli uppoutunut omiin ajatuksiinsa. Hän rapsutti hajamielisenä Dassin säkää ja mietiskeli itsekseen millaiseksi Kevinin elämä muuttuisi varsan synnyttyä, vaikka olihan hän tottunut työskentelemään useamman hevosen parissa.

Kevin havahtui ajatuksistaan Emilian kysyessä Dassin tiineydestä. Mies ei ollut tajunnut ollenkaan että nainen oli poistunut vaihtamaan vaatteensa, eikä myöskään sitä että Kei ja Twisti olivat jo hyvällä mallilla treeneissään. "Mm, joo kyllä on, ihan tässä parin viikon sisällä tän pitäis synnyttää", Kevin vastasi Emilialle hymyillen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Emilia
Mode
Mode
Emilia

Viestien lukumäärä : 340
Join date : 10.08.2013
Ikä : 26

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyPe 13 Toukokuu - 14:40

"Joo, jotain sellasta", nainen hymähti Keille. Ehkei kuitenkaan parin tunnin treenejä. "Mutta töitähän tässä sit tallilla, mun mielestä tarhat piti ainaki putsata..."

"Uijj, ihan justiinsa siis! Varsat on kyllä ihania..." Emilia hymyili. "Ja niin söpöjä! Mun tutuille synty tossa pari viikkoa sitten aivan supersöpö russivarsa, ja sitä pörrösempää saa kyllä hakea."
"Mitä sä meinasit muuten Kevin tehdä tänään vielä?" nainen kyseli. "Vai teitkö jo jotain, paitsi että Dassi on kyllä aika pyöreessä kunnossa, ettet varmaan ees tehnyt mitään ihmeellistä?"
Emilia, nyt se turpa kiinni.
Kei näytti tekevän loppukäyntejä Twistin kanssa, ja Emilia kertoi hakevansa Hallan sisälle tarhasta. Nainen poikkesi ensin Tumpin luona, ja ruuna lompsi hänen luokseen mielellään. Hevosen lautasessa oli edelleen vuoden takaisesta onnettomuudesta jäljet, oikein komea arpi meinaan, mutta toisaalta se ei varmaan ikinä lähtisikään kokonaan. Karvoja oli sentään kasvanut siihen ympärille takaisin.
Takaisin alkuun Siirry alas
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyPe 13 Toukokuu - 16:16

Kevin naurahti naisen varsa-intoilulle. "Varsat on kyllä veikeitä. Ois kyllä metkaa nähä semmonen russivarsa, ne kun ovat vähä vieraampi rotu mulle." Kevin kuunteli kärsivällisesti Emilian kysymykset ja katseli Kein ja Twistin loppukäyntejä. "Mun pitäs Amigo liikuttaa tälle päivälle, pyöritään tässä kentällä jossain vaiheessa. Dassilla en tänään mitään ihmeellistä meinaa, pesin sen just kun se oli niin kuivaa kuraa täynnä ja nyt se pääsee sotkemaan ittensä uudelleen - samalla myös tarkastelin millä mallilla se on tässä tiineyden lopussa", Kevin vastasi naiselle hymyillen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Kei
Mode
Mode
Kei

Viestien lukumäärä : 212
Join date : 22.10.2014

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyMa 16 Toukokuu - 11:58

"Joo, Hantsu puhui siitä mullekin. Siivoillaan yhdessä", Kei totesi Emilialle hymyillen.

Kei laskeutui Twistin selästä ja talutti sen hoitopuomille. Tamma oli niin hikinen ja ilma kuuma, että hän päätti pestä koko hevosen.
"Hieno tyttö, menit tosi kivasti", mies puheli hiljaa Twistille ja jäi hetkeksi rapsuttelemaan sen turpaa saatuaan vaihdettua suitset riimuun. Tamma sulki silmänsä ja liikutteli huuliaan mielihyvästä. Oli se vain nätti, kiva hevonen. Mutta oli hänellä silti ikävä treenaamista Tashan kanssa..

Saatuaan hevosen pestyä perusteellisesti Kei istahti hetkeksi nurmelle ja antoi Twistin syödä vihreää. Huomenna he päästäisivät hevoset laitumelle. Tapahtuma oli aina niin lumoavan kaunista katsottavaa. Hevoset kirmaisivat täyttä vauhtia ja rauhoittuisivat sitten laiduntamaan.. Ja he pääsisivät siivoamaan tarhoja. Kei virnisti itsekseen. Kaikki se talven aikana lumen alle jäänyt paska.

// Mä voisin melkein roolata itteni ulos tästä ja tulla Crimulla. Tökkii :'D
Takaisin alkuun Siirry alas
Emilia
Mode
Mode
Emilia

Viestien lukumäärä : 340
Join date : 10.08.2013
Ikä : 26

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyMa 16 Toukokuu - 18:51

"No me voitais sit tulla Hallan kanssa samaan aikaan pyörimään siihen kentälle, ellei sit sulla ollu mitään irtojuoksutusta mielessä tai sellasta", Emilia oli hymyillyt Kevinille.
Nyt hän oli kuitenkin matkalla tarhoille hakemaan Hallaa sisälle. Kei ja Twisti olivat hoitopuomilla, joten Emilia raahasi Hallan siihen läheisyyteen. Tallissa oli kuuma.
Takaisin alkuun Siirry alas
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyTi 17 Toukokuu - 10:26

Kevin oli myöntynyt Emilian ehdotukseen yhdessä kentällä olosta. "Kyllä mulla ihan ratsastus on tarkotuksena." Mies oli lähtenyt piakkoin muiden perässä viemään Dassin takaisin Marinan seuraksi ulos ja hakemaan samalla Amigon oritalliin karsinaansa, jossa mies oli päättänyt laittaa orin valmiiksi.

Ori oli kulkenut suhteellisen nätisti hoitopuomilla olleen porukan ohi, toki muutama tanssahteleva askel ja korskea hörinä oli pitänyt tammoille kajauttaa. Kevin kävi hakemassa orin varusteet sidottuaan orin kiinni karsinaan. Amigo nuuhki miehen kylkeä ja tyytyi pian nauttimaan saamastaan huomiosta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Kei
Mode
Mode
Kei

Viestien lukumäärä : 212
Join date : 22.10.2014

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyMa 23 Toukokuu - 10:59

// Mä oon nyt niin kiireinen kevätlukukauden loppurutistusten kanssa etten oikein ehdi istahtaa tänne ajatuksen kanssa, joten mä roolaan itteni tästä pois. Pääsette jatkamaan. Pahoittelut!


Annettuaan Twistin hetken syödä ja kuivua auringossa, Kei vei tamman takaisin tarhaansa ja vaihtoi pari sanaa pihalla oleilevan Emilian kanssa.
"Tuutko mun kanssa laskemaan hevosia laitumelle aamulla?" mies kysyi vielä ennen lähtöään. Vastauksen saatuaan hän hyvästeli naisen hymyillen ja istahti läkähdyttävän kuumaan autoon.
Takaisin alkuun Siirry alas
Emilia
Mode
Mode
Emilia

Viestien lukumäärä : 340
Join date : 10.08.2013
Ikä : 26

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyTi 24 Toukokuu - 23:39

"Joo, kyllä mä voin tulla", Emilia oli todennut Keille Hallan kavioiden puhdistuksen lomasta, ennen kuin mies oli lähtenyt. Nainen kävi sisällä nopeasti hakemassa Hallan ja hänen varusteet, ja palasi sitten pihalle varustamaan ratsuaan.

Emilia oli aavistuksen Keviniä ja Amigoa nopeampi(?), joten hän kävi huikkaamassa menevänsä jo kentälle edeltä. Aivan oritallin sisälle ei hän viitsinyt tamman kanssa mennä, mutta käväisi ovella hetken ajan. Kentällä Emilia kapusi korkean suomenhevosen selkään, ja antoi sen tallustella pitkin ohjin.
Takaisin alkuun Siirry alas
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyKe 25 Toukokuu - 12:52

Kevin oli niin innostunut orin harjaamisesta, että Emilia ja Halla olivat valmiina ennen heitä-mies vastasi naiselle olevansa pian valmis. "Noniin, Amppa, eiköhän tää puunaaminen jo riitä", hän mutisi hevoselle laittaessaan harjan pois.

Kevin oli varustanut orin ripeästi ja talutti oria kohti kenttää. Hän silmäili missä kohtaa Emilia ja Halla menivät ja pujahti sitten orin kanssa kentän puolelle. Hän varmisti portin olevan kiinni ja talutti sitten hörisevän ja kaula kaarella tanssahtelevan hevosen keskelle. "Rauhassa nyt, ei mitää temppuja", Kevin mutisi hevoselle päättäväisesti ja laski jalustimet. Hän nousi kevyesti hevosen selkään, kiristi satulavyön ja tarkasti jalustimien pituuden.
Takaisin alkuun Siirry alas
Emilia
Mode
Mode
Emilia

Viestien lukumäärä : 340
Join date : 10.08.2013
Ikä : 26

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyPe 27 Toukokuu - 16:46

Emilia pysäytti Hallan hetkeksi, ja kiristi sen vyötä.
"Kauanko sä olit sen Amigon kanssa touhunnu?" nainen kysyi iloisena ja keräili hieman suomenhevosensa ohjia. Halla muuttui silmissä, ja asettui hienosti heti tuntuman saadessaan. Tamma oli siitä kiva, että sen kanssa oli aina mukava tehdä töitä; se oli aina menossa ja aina kuulolla. Mukava vastapaino Tumpille.

Hetken käveltyään ja pyöriteltyään Hallaa ympyröillä Emilia pyysi tammalta ravia, ja teki sillä joitain voltteja ja kiemuroita, pitäen kuitenkin hyvän välimatkan Keviniin ja oriin.
Takaisin alkuun Siirry alas
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptySu 29 Toukokuu - 20:22

Kevin kohensi asentoaan kootessaan samalla ohjat paremmin. Kevin katsahti toisen ratsukon suuntaan ja ohjasi Amigon uralle. "Meinaatko tota puunailua vai ihan tätä meidän yhteistä työskentelyä?" Kevin tuumasi naurahtaen, hoksatessaan että Emilia oli varmasti nähnyt ja kuullutkin heidän menevän oritalliin. "Maaliskuussa pyysin Amigoa hoitopolleksi ja siitä tää on lähteny. Vielähän me ollaan tutustumisvaiheessa, mutta kyllä tää tästä alkaa etenemään", Kevin vastasi naisen kysymykseen hymyillen ja keskittyen kuitenkin samalla rennosti hillitsemään hieman korskeilevaa ratsuaan.

Piakkoin ori alkoi keskittyä työskentelyyn enemmän Hallan jättäessä orin esitysyritykset vähemmälle huomiolle. "Onko Halla ollu sulla kauan?" Kevin kysyi selvä ihailu äänessään, vaikka mies olikin aina ollut enkku-ihmisiä. Kevin kannusti ratsunsa raviin ja pidätti sitä kevyempään vauhtiin. Mies otti toisesta ratsukosta mallia ja volttaili hevosella, Kevin kun oli tottunut "maastomopoiluun" ja radan kiertämiseen. Kevin teki myös pysäytyksiä kentän keskellä ja kahdeksikkoja.
Takaisin alkuun Siirry alas
Emilia
Mode
Mode
Emilia

Viestien lukumäärä : 340
Join date : 10.08.2013
Ikä : 26

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyMa 30 Toukokuu - 22:03

"Oi, no mutta onnea matkaan! Hyvin se varmasti lähtee sujumaan, nytkin menee tosi kivasti", brunette vastasi Kevinille. Niiden Tumpin kanssa vietettyjen orivuosien jälkeen Emilia oli oppinut arvostamaan hyvin käyttäytyvää oria. Ja ruunia.
"Ai Halla? Öö.. No se tuli mulle ylläpitoon jotain vuos sit, mutta mä oon kyllä tuntenut sen melkeen neljä vuotta. Se on mun kaverin, ni siks", Emilia selitti hymyillen Hallan selästä. Tamma oli kyllä niin mukava! Ja nainen oli tyytyväinen, ettei hän ollut vielä tähän mennessä onnistunut pilaamaan sitä, vaan hevonen oli pysynyt mukavana.

Jossain vaiheessa Emilia nosti Hallalla laukan, ja joutui menemään kokonaisen kierroksen vain fiilistellessään sen laukkaa. Tamma laukkasi nätisti muodossa, ja sen laukka nyt oli aina näyttävää ja mukavaa istua. Kierroksen kuluttua Emilia kyllä kokosi laukkaa hieman, ja siirtyi tekemään pääty-ympyrää, suurennellen ja pienentäen sitä aina välillä.
Takaisin alkuun Siirry alas
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyTo 2 Kesä - 11:36

"Kiitos!" Kevin oli iloinen saadessaan palautetta. Mies kun ei osannut vielä oikein tottua ajatukseen niin sanottujen normaalien ratsujen parissa toimijana, vaikka Amigokin oli entinen kilpuri. Dassinkaan kanssa he eivät olleet edistyneet oikein mihinkään päin lopettaessaan kilpailu-uran niin hevosella kuin itselläänkin.

Kevin ratsasti Ampan kahdeksikolta kentän toiseen päätyyn jättäen toiselle ratsukolle tilaa harjoituksilleen. Hän kokosi orin ja nosti laukan, ohjaten hevosta ympyrälle. Amigo laukkasi letkeästi ja Kevin vilkaisi pikaisesti Emilian ja Hallan suuntaan. "Halla näyttää kyllä hyvältä. Onko se ihan koulupainotteinen?" Mies kysäisi Emilialta ja ohjasi ratsuaan vaihtamaan suuntaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Emilia
Mode
Mode
Emilia

Viestien lukumäärä : 340
Join date : 10.08.2013
Ikä : 26

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyMa 6 Kesä - 0:12

"Joo on, kyllä Halla kanssa hyppää ja maastoilee, mutta kun hänen mielestään noi puomit on välillä hieman jänniä", Emilia nauroi ja siirsi Hallan käyntiin.

Tamma tallusteli menemään pitkillä ohjilla, ja Emilia keskittyi vain matkustelemaan ja katselemaan toista ratsukkoa. Ei nyt jaksanut säätää mitään kunnollista. Hetken kuluttua nainen kuitenkin joutui keräämään ohjat takaisin kätöseen, ja jatkamaan ravitehtävää. Pakko se olisi ratsastaa. Vaikka olisi kuinka kuuma ja ajatukset vaeltelivat ties missä.

//tööööönnkss x3 sori kun kesti, mulla oli hirveesti hommaa ja motivaatio sanoi heippa ((:
Takaisin alkuun Siirry alas
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyMa 6 Kesä - 14:17

"Aaa, kiva juttu. Mä mietin yhteen väliin Dassilla painotetta kouluun, mutta siitä taas ei taitais tulla yhtään mitään niin hevosen kuin omalta osalta", Kevin naurahti kuvitellessaan temperamenttisen tammansa taivuttelemassa koulukiemuroita. Kyllä jokin menevämpi olisi heidän juttunsa kunhan mies vain keksisi mikä se juttu olisi.

Kevin hidasti orin käyntiin ja antoi sen tasata hengityksensä. Hän taputti kevyesti hevosen kaulaa ja pyyhkäisi hikeä otsaltaan. "Hitto kun on kuuma", mies kommentoi säätä hieman manaillen. Hän kokosi ohjia paremmin ja nosti orilla ravin. Ori olisi voinut porhaltaa kenttää ympäri sata lasissa, mutta se tyytyi kuitenkin kuuntelemaan ratsastajaansa ja sovitti askeleensa kevyeen raviin.

// Ei se haittaa, itelläki on välillä (useesti) tönkköö tekstiä ja motivaatiota saa olla ehtimässä. Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Emilia
Mode
Mode
Emilia

Viestien lukumäärä : 340
Join date : 10.08.2013
Ikä : 26

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyPe 10 Kesä - 22:16

"Hä? Joo, äläpä... Tekis mieli vaan lähteä johonkin uittamaan", Emilia oli jäänyt omiin ajatuksiinsa. Hän kokosi Hallan pitkiksi valuneita ohjia ja Kevinin tavoin pyysi ratsultaan ravia. Halla ravasi nätisti kuten aina, ja nainen vaihtoi suuntaa jotta pystyisi laukkaamaan myös toisin päin. Emilialla oli hieman harmillinen tapa tehdä vain kaikki ensin yhteen suuntaan, ja sitten toiseen, jonka jälkeen lopettaa. Pitäisi oppia vaihtamaan suuntaa kesken tehtävien. Sen Emilia oli ottanut tehtäväkseen jo pari vuotta sitten, mutta noh, mitäs sitten kävikään. Ei ainakaan muutosta.

Nainen jäi vain ravailemaan ajatuksissaan suoraa uraa pitkin, väsyneenä pitkän työrupeaman jälkeen. Normaaleina viikkoina Emilia teki kolmesta neljään 12-tunnin vuoroa viikossa, eikä todellakaan joka päivä kahden viikon ajan. Paitsi nyt kahtena viime viikkona. Ja vaikka Emilia pääsi hyvin pitkälle taistelijan asenteellaan ja hammasta purren, nyt hän oli umpiväsynyt.
Takaisin alkuun Siirry alas
kkevin
Tallijengissä
Tallijengissä


Viestien lukumäärä : 87
Join date : 15.10.2015

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyLa 11 Kesä - 14:45

"Hei, toihan ois hyvä idis!" Miehen kasvoille ilmestyi loistelias hymy. "Mulla on lupa liikkua Ampan kans maastossa, joten voitais ihan hyvin käyä uittamassa heppoja treenin jälkeen? Tuolla kuulemma on paikka, jossa on mahollista uittaa hevosia", mies jatkoi innostuneesti, mutta kuitenkin hieman varautuneesti huomatessaan naisen olevan väsyneen näköinen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Emilia
Mode
Mode
Emilia

Viestien lukumäärä : 340
Join date : 10.08.2013
Ikä : 26

Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? EmptyPe 17 Kesä - 0:25

"Joo! Mennään! Siellä on jotenkin tosi nättiä siellä uittopaikalla", Emilia innostui. Illalla ehtisi nukkumaan, nyt mentäisiin uimaan! Hallakin piristyi kun nainen sen selässä innostui, ja tamma lähti ravaamaan hirveää kyytiä eteenpäin.
"Katos, Hallakin on ihan ideassa mukana. Ja soo...." brunette totesi ja keskittyi sitten hillitsemään ratsuaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
Twististäkö kouluratsu? Empty
ViestiAihe: Vs: Twististäkö kouluratsu?   Twististäkö kouluratsu? Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Twististäkö kouluratsu?
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 2Siirry sivulle : 1, 2  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Tarinointi :: Roolipelaus :: Arkisto-
Siirry: