Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Marshall Kozlov

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Marshall K.
Tallijengissä
Tallijengissä
Marshall K.


Viestien lukumäärä : 74
Join date : 29.01.2019

Marshall Kozlov Empty
ViestiAihe: Marshall Kozlov   Marshall Kozlov EmptyLa 2 Helmi - 16:51


 • Marshall Arkady Kozlov
  Omistaa hevosen, Vsevolod KZV "Volya"

  Marshall Kozlov 24fk8sh


  Marshall tulee yleisesti toimeen kaikkien kanssa koska ei tykkää muodostaa ennakkokäsitteitä ihmisistä, joita ei ole itse tavannut. Uskoo vakaasti siihen että teot kertovat ihmisestä enemmän mitä sanat.

  Uusien ihmisten seurassa on selkeästi vähäpuheisempi ja hieman kankeampi, koska haluaa ensin varmistua että minkälaisessa seurassa on jotta ei vahingossa ensitöikseen loukkaa ketään. Mutta tutummassa seurassa kun pystyy rentoutumaan ja olemaan enemmän oma itsensä jolloin saattaa heittäytyä hyvinkin puheliaaksi ja hymy on herkässä. Pitää ihmisten seurasta hyvin paljon, etenkin jos heillä on yhtään yhteistä hänen kanssa. Mutta samalla tahtomattaankin välillä tanssii turhan herkästi muiden tahdissa minkä takia tuon energiavarat hupenevat nopeasti. Jonka jälkeen tarvitsee hetken omaa rauhaa latautuakseen taas. Kun Marshallin kanssa pääsee kaveritasolle niin huomaa kyllä että tuo oikeasti välittää läheisistään ja pyrkii auttamaan heitä aina parhaansa mukaan jos vain suinkin pystyy jotain tekemään. Kavereiden on myös helppo saada tuo mukaan melkein mihin vaan ideaan, etenkin niihin typeriin.

  Perhe ja koti:
  Mitä tulee perheeseen, se on yksi tärkeimpiä asioita Marshallin silmissä. Tuon perhe koostuu vanhemmista sekä nuoremmasta veljestä, mutta kuvioissa pyörii erittäin tiiviisti mukana myös isän yksi veli ja hänen poikansa. Marshallin perhe, oikeastaan suku, kasvattaa nyt kolmatta sukupolvea orloveja ja marwarin hevosia. Joten hevoset ovat olleet aina miehen elämässä suuressa roolissa.
  Tällä hetkellä Marshallin elämään kuuluu myös suomalaissyntyinen Niklas Haanpää, jonka kanssa mies on seurustellut etäsuhteessa n.1,5vuoden ajan. Ja hiljattain muutti tuon kanssa saman katon alle asumaan suomeen. Viimeaikoina suhde on tosin alkanu hieman rakoilemaan.

  Ratsastus ja hevoset:
  Marshall on jo kokenut ratsastaja, ja on ratsastanut aikalailla kaikenlaisia ja näkösillä hevosilla. Etenkin vähän nuorempana oli hyvin innokas kilpailemaan, ja kilpaili pääasiassa kenttä- ja esteratsastuksessa. Ohella tuo myös esiintyi usein erilaisissa hevosalan näytöksissä sekä tapahtumissa ja ajoi hevosilla niin perinteiseen kuin troikka tyyliin. Viimeisimpiä asioita tekee edelleenkin. Mutta muutaman vuoden takaisen onnettomuuden takia nykyään hyppää vain satunnaisesti esteitä, ja esteiden kootkin ovat nykyään matalempia.

  Marshalla Hukkasuolla:
  Tänne tulen kirjailemaan ajan kuluessa miehen asioita Hukkasuohon ja sielä käyviin ihmisiin liittyen. Kuten tuon sen hetkisiä mietteitä eri ihmisistä kuin muistakin asioista. Sekä muuta enemmän ja vähemmän mielenkiintoista.

  Ekku - Tapasi lyhyesti kahvin ääressä taukotuvassa. Neutraali mielipide, piti erityisesti siitä mitä tuo kertoi ukistaan. Ja että hän on opettanut Ekulle tavan työskennellä hevosten kanssa niitä kuunnellen. Oppi Ekulta myös uuden sanan: "Viherpiipertäjähevostelija".
  Emilia & Mischa/Mikhail - Tapasi ns. automatkan verran, kun Niklaksen tehtyä oharit sai heiltä kyydin asunnolle. Tykkäsi erityisesti siitä että kaksikko puhui venäjää, tervetullutta vaihtelua suomenkielen käytön jälkeen. Neutraali mielipide, jäi kyydin jälkeen miettimään että niin olivatko he yhdessä saamassa lasta vai kuka sen lapsen olikaan ny saamassa. No, jompikumpi heistä nyt ainakin!


- - -

 • Turhat mutta aina niin hauskat nippelitiedot:
  - Äidinkieli venäjä (duh), mutta osaa sujuvasti suomea vaikkakin ääntämisestä paistaa läpi että naapurimaan poikia ollaan. Sen takia on etenkin uusien ihmisten seurassa epävarma suomen puhuja. Ja suomeksi kirjoittaminen? surkeaa. Englanti kyllä sujuu.
  - Soittaa erinomaisesti viulua ja pianoa.Ja vaikka ulkonäöstä voisi päätellä muuta niin valitsee klassisen musiikin kuuntelun mennen tullen ja palatessa.
  - On erittäin, erittäin surkea piirtämään. Tikku-ukkokin olisi kehu tuon piirroksista. Sen takia vältteleekin piirtämästä mitään ratakuvioita mutkikkaampaa.
  - Kun aikaa suinkin riittää niin tykkää metsästyksestä. Sen takia harrastaa myös jousiammuntaa koska suuren osan metsästyksestä suorittaa jousella.
  - Lapsena kuului perinne tanssiryhmään. Hopak, Povzunetz.. Ja oli siinä todella hyvä. Nykyään? Ei todellakaan kerro asiasta ihmisille koska melkein jopa häpeää asiaa. Taito kyllä on aika hyvin yhä tallessa...
  - Surkea kuski. En suosittele lainaamaan autoasi hänelle.
  - Kahvi pitää Marshallin toimintakykyisenä päivän aikana. Tekee mitä vain kahvin eteen...no, melkein mitä vaan.
  - Lähinnä rastojen takia mutta myös tottumuksen takia Marshall käyttää erittäin harvoin kypärää ratsastaessa.
  - Ei ikinä myönnä, mutta Alvin ja Pikkuoravat -elokuvat kuuluvat Marshallin suosikkeihin


  Muuta:
  Etenki spin-off puolella mutta myös Volyan päikyn puolella teksteissä esiintyy myös muita Marshalille tuttuja henkilöitä. Lähinnä perheen jäseniä. Listailen niitäki tänne ja täyttelen infoa sitä mukaan kun ne teksteissä paljastuu (;
  - Dmitriy "Mitya" Kozlov, nuorempi veli
  - Anice Kozlov, äiti
  - Grigorij Kozlov, isä

  - Vlad, serkku
  - Ivan, Vladin isä, Marshalin setä


Viimeinen muokkaaja, Marshall K. pvm Ti 24 Syys - 23:46, muokattu 4 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Marshall K.
Tallijengissä
Tallijengissä
Marshall K.


Viestien lukumäärä : 74
Join date : 29.01.2019

Marshall Kozlov Empty
ViestiAihe: Vs: Marshall Kozlov   Marshall Kozlov EmptyPe 12 Huhti - 11:19


 • Niklas Haanpää

  Erittäin sosiaalinen nuori mies, joka tuntuu saavan keskustelun pystyyn ihmisen kuin ihmisen kanssa. Turhan usein vaan muodostaa ennakkoon mielipiteitä eri ihmisistä vaikka ei olisi heitä koskaan tavannutkaan. Ja ne saattavat sitten vaikuttaakin itse keskustelun tyyliin ensitapaamisella. Omistaa hyvin voimakkaita mielipiteitä asioista, eikä hevillä niistä tahdo luovuttaa vaikka lopulta tajuaisikin olevansa väärässä.


  Perhe ja koti:
  Niklaksen perhe on hyvin tyypillinen uusioperhe. Tuon vanhemmat ovat eronneet hänen oltuaan vielä vasta 2-vuotias, asui äidin ja isäpuolen luona missä perhe kasvoi kaksos sisarusten myötä. Vieraili säännöllisesti isänsä luona. Ihan ok välit kaikkien perheenjäsenten kanssa, mutta ei pidä heihin mitään aktiivista yhteyttä. Opiskelujen myötä muutti omilleen 18-vuotiaana.
  Tällä hetkellä Niklaksen elämään kuuluu myös Marshall Kozlov, jonka tuo tapasi ensimmäistä kertaa ihan vain sattumalla Pietarissa. Seurustelivat etäsuhteessa n.1,5vuotta kunnes venäläinen muutti suomeen hänen luokse. Suhde ollut viimeaikoina hieman hankaluuksissa, ja miltei päättyi eroon ennen kuin kaksikko sai Marshalin aloituksesta puhuttua asiat selväksi. Nyt kaksikko aloitti ikään kuin puhtaalta pöydältä arjen kehittämistä ilman yli 1000km välimatkaa.


  Vapaa-aika:
  Ei ole ikinä ollut aamuvirkku, vaan enemmän yökukkuja. Ja koska tykkää viettää aikaa ystäviensä kanssa, käy aika ahkerastikkin kaveriporukalla viihteellä kallistamassa kuppia ja tanssimassa. Yhtälailla tykkää myös käydä tyttökaverien mukana kaupoilla pyörimässä, tiedä vaikka löytäisi jotain kivaakin aina!  Turhat mutta ah niin ihanat nippelitiedot:
  - Ei ole hevosmies. Marshalin myötä hieman käynyt talleilla auttelemassa ja muutamat kerrat ratsastanutkin. Vasta hiljattain
  alkanut miettimään jos kokeilisi hieman enemmänkin ratsastusta. Koska hänen oli helpompi tulla hevosmaailmaan mitä
  koettaa saada Marshalia pois sieltä.
  - Osaa balettia. Nuorempana kävi aktiivisesti balettitunneilla.
  - Ei koskaan myönnä sitä, mutta osaa välillä olla harvinaisen herkästi mustasukkainen. Joskus jopa ilman oikeaa syytäkään.
  - 4-vuotta nuorempi mitä Marshall
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Marshall Kozlov
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Toimisto :: Hahmoesittelyt-
Siirry: