PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Chai

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Chai
Tallijengissä
Tallijengissä
avatar

Viestien lukumäärä : 102
Join date : 12.10.2018

ViestiAihe: Chai   Pe 12 Loka - 14:51


Nitthan Chai Paithoonbuathong

Nitthan Chai on kuin koiranpentu. Hän kiinnostuu heti mistä tahansa aktiviteetista, keskustelunaiheesta tai ihmisestä. Hänen mielenkiintonsa on kuitenkin harhailevaa sorttia, joten hän harhautuu helposti asiasta toiseen eikä jaksa esimerkiksi lukea kirjoja. Chailla on paljon ystäviä ja hän on aina valmis tutustumaan uusiin ihmisiin. Hänen kanssaan onkin helppoa aloittaa keskustelu, sillä hänellä on yleensä aina jokin uusi puheenaihe valmiina odottamassa kun edellinen on käsitelty. Tutun ihmisen nähdessään Chai hymyilee kuin olisi varta vasten odottanut juuri tätä henkilöä saapuvaksi.
Kun Chai jää yksin liian pitkäksi aikaa, hän alkaa pyöritellä päässään ties mitä. Hän ei kuitenkaan oma-aloitteisesti jaa ajatuksiaan, sillä hän kokee olevansa niin tuskallisen tavallinen, että maailmassa on paljon kiehtovampiakin puheenaiheita.

Chai ei ole taitava ratsastaja. Hän vasta kokeilee, ovatko hevoset edes hänen juttunsa. Hän toivoo ja odottaa, että tallin väki ehtisi opettaa hänelle uutta. Chaita saakin erittäin mielellään käyttää muiden hahmojen tarinoissa, jotta hänenkin tarinoihinsa saadaan koko ajan uutta sisältöä.

***


Jutunjuurta

Muiden hahmon kanssa on vaikeaa jutella omissa tarinoissaan, koska ikinä ei voi olla varma mitä toisen hahmo ajattelee. Näillä vinkeillä saat kuitenkin edes Chain puhumaan tarinoissasi. Voitte jutella vaikka näistä.

Perhe
Chain perheeseen kuuluu äiti, viisivuotias pikkusisko ja tavallaan isoveli. Äiti, jota Chai kutsuu nimellä Fah, sekä pikkusisko jota Chai kutsuu nimellä Yen, asuvat Espoossa. Chai rakastaa kertoa etenkin Yenistä, ja mikä tahansa mitä Yen sanoo tai tekee, on Chain mielestä maailman hienointa. Äidistään Chai ei sano koskaan mitään negatiivista. Isoveljen nimi on Thanayut, eikä Chai ole tavannut häntä kuin pari kertaa, eikä näinollen pidä perheenjäsenenään. Chain äidillä on koira, joka on (Chain sanojen mukaan) "joku iso ja pelottava", ja jonka nimi on Mae.

Jalkapallo & liikunta
Kesäkaudella Chai pelaa ja ajattelee pelkkää jalkapalloa, eikä osaa oikein muusta puhuakaan. Talvikaudella hän pitää huolta yleiskunnostaan ja käy salilla, sekä pompottelee myös sisätiloissa palloa kengänkärjeltä toiselle hamissaan kun ei pääse pelaamaan. Chain joukkue ei ole mikään ihmeellinen, eikä varmaan ikinä pärjää, mutta eihän Chai sitä suostu uskomaan. Chai on hyökkääjä, mutta pelaisi mieluiten keskikenttää.

Markus & muut kaverit
Markus on Chain kämppis ja jalkkisjoukkueen kapteeni. Chain mielestä Markus on liian sotkuinen, välillä kovaääninen ja aina utelias. Hän tuntee kaikki - sinunkin hahmosi ainakin jonkun kaverinsa kautta. Markus tapaa tuoda tyttöjä mukanaan kotiin, ja se raivostuttaa Chaita, vaikka siitä hän ei ikinä kertoisi muille. Markus on kaikkea sitä, mitä Chai haluaisi olla. Kaikesta huolimatta Chai pitää Markuksesta ihan oikeasti.
Chai tuntee ihan uskomattoman määrän porukkaa ja hänellä on paljon ystäviä, mutta oikeastaan vain miespuolisia. Chai tutustuisi mielellään naisiinkin, mutta sattuu nyt vain liikkumaan sellaisissa harrastuksissa ja paikoissa, joissa yleensä käy enemmän miehiä.


                          Yen                                                           Markus

Chain salaisuudet
Chai ei osaa varsinaisesti salata omia asioitaan, vaikka ei kerrokaan muiden juttuja eteenpäin. On kuitenkin joitain sellaisia asioita, joista Chai ehkä haluaisi puhua (tai jotka vaikuttavat hänen käytökseensä), mutta tarvitsisi hyvän ja luotettavan kuuntelijan. Kuuntelisiko sinun hahmosi jonkun jutun?
Chailla on liian vähän rahaa. Se riittää elämiseen, mutta ei äidin luona käymiseen tai uusiin lenkkareihin.
Chailla ei ole oikein mitään isähahmoa, ja vielä näin aikuisenakin hän haluaisi sellaisen.
Chai-raukalla on ulkonäköpaineita! Hän on mielestään yksinkertaisesti ruma ja lyhyt ja sellainen jolla on typerä nauru. Tytöt tapaavat sanoa, että Chai on suloinen, ja silloin Chai kuulee: "Chai näyttää omituiselta."
Chai pelkää, että hän ei ole oikeasti olemassa, vaan kaikki ihmiset ovat vain tulevaisuuden videopelin hahmoja. Sitä hän ei mieti päivittäin, mutta spekuloi sitä mielellään oikeassa seurassa, etenkin humalassa. Muihin salaliittoteorioihin Chai ei usko - paitsi yksin pimeässä, kun muutenkin pelottaa. Silti hän nauttii salaliittoteorioiden pyörittelystä ja tutkii niitä niin kuin normaalit ihmiset hyviä kirjoja. Samaan aikaan hän pitää salaliittoharrastustaan nolona.
Tällä hetkellä Chain akuutein ongelma on Keitaro!
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Chai
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Toimisto :: Hahmoesittelyt-
Siirry: